Anmeldelser af Villa Mary

 
Villa Mary er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mary er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Magliano Sabina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Mary

Læs personlige anmeldelser af Villa Mary som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mary. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super-ferie

Villa Mary overgår forventningerne. Synd at billederne på hjemmesiden ikke klart viser den fantastiske udsigt over bjerge og dale. Poolen ren og velholdt hver eneste dag.

God plads (mildt sagt) og velfungerende værelser/stue. Men det meste af tiden bliver for de fleste nok tilbragt på terrassen, fordi udsigten er formidabel. Poolen er hårdeste konkurrent - i hvert fald med lufttemperaturer over 30 grader hver dag.

Køkkenet er stort - udstyret som i Italien, hvor gryder er få, pander mange, knive uanvendelige, men det kender man jo efterhånden. Måske haltede rengøringen en anelse. I hvert fald da vi ankom. Dog ikke noget, der ikke kunne håndteres. Da vi tog af sted var der hele fire personer på plads til rengøring, så måske var vi uheldige.

Væsentligste minus i karakterbogen er den vej. der ligger få meter fra hele den ene side af huset. Ikke voldsomt trafikeret, men de lokale kender vejen og dens huller, så der blev kørt stærkt og dermed ind imellem lidt støjende.

Ingen aircondition, men masser af elektriske vifter - med divergerende støjniveau.

Men et superophold for hele familien.

Anbefaling til kommende gæster

Vær opmærksom på lukketider m.v. Det kan være MEGET svært at finde en restaurant, der har åbent før kl. 20. Og kvaliteten er svingende.

Til gengæld er der et velassorteret supermarked (MD) i magliano sabina. Og flere små forretninger, der dog har et ret afslappet forhold til de annoncerede åbningstider.

Villa Mary
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Mary
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Bent og familie fra Korsør boede på Villa Mary i Magliano Sabina fra d. 4. til d. 11. august 2012.

Vi takker for en rigtig dejlig tur og især for huset som var over al forventning....
Huset ligger i dejlige omgivelser og signalerer afslapning og det var lige det der gjorde at vi valgte netop dette sted.

Vi havde forstået at vi skulle hente nøgle til huset i et "service" center og havde da misforstået dette.
Det skal måske udspecificeres bedre for det resulterede i at vi kørte rundt og ledte efter dette i 2 timer...ikke særlig sjovt i den hede.... især da vi fandt ud af at vi bare skulle ringe til Daniella!!! Som er utrolig sød.

Et lille minus var at der hver morgen kom en hund med en mand (måske poolmanden) som sked i haven og der derfor var en del hundelorte i haven... ikke nemt med en lille pige der er overalt...
Men alt i alt et dejligt sted, der varmt kan anbefales til andre gæster

In-Italia's kommentar

Mange tak for jeres tilbagemelding. Det glæder os, at I har haft en dejlig ferie. Vi har informeret udlejer om problemet med hunden og dens efterladenskaber, og vi er blevet lovet, at dette vil blive påtalt overfor den mand der kommer og renser poolen! Med venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map