Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pergola
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landlig beliggenhed kan være en lise af fred og ro og udsigt, det har selvfølgelig også den bagside, at byliv er noget, du skal køre efter. Fra Villa Mary er der ca. 6 km til nærmeste indkøbsmuligheder, så du skal have bil med.

Stor have med pool, tennis eller boldbane

Ved huset er der en stor have med flotte cypresser og oliventræer samt en pergola med bord og stole til hyggelige aftener ved grillen. I haven er der en lækker pool på 12 x 5 meter med en dybde fra 1,20 til 1,40 meter. Er du til tennis eller fodbold, så har du mulighed for frit at benytte gårdens sportsbane (kan benyttes som tennisbane eller lille fodboldbane), som ligger på den anden side af den meget lidt befærdede vej, ca. 200 meter fra selve villaen.

Læs mere om Villa Mary

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes et enormt opholdsrum med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har du udgang til den store pergola, hvor der er bord og stole.

På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, to soveværelser med to enkeltsenge i hver samt badeværelse med toilet og bruser.

Villaens øvrige udstyr og velkomstkurv

Villaen er desuden udstyret med centralvarme og internet opkobling (disse tjenester kan benyttes mod betaling). Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, ægg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du ikke på ankomstdagen behøver at tage de 7 km ind til byen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Anbefalinger til dig

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Populært i Lazio

search map