Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

 
Villa Mary er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mary er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Magliano Sabina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landlig beliggenhed kan være en lise af fred og ro og udsigt, Ulempen kan dog være, at byliv er noget, du skal køre efter. Fra Villa Mary er der ca. 6 km til nærmeste indkøbsmuligheder, så du har brug for en bil.

Egen have med pool

Med til huset hører en stor have med flotte cypresser og oliventræer samt en pergola med bord og stole til hyggelige aftener ved grillen. I haven er der en lækker, privat pool med liggestole og parasol, hvor du kan slikke sol og bade uden at blive forstyrret af andre.

Villa Mary tilhører Tenuta Santa Cristina, som har i alt fire villaer på området. Du kan frit benytte gårdens sportsområde, hvor du kan spille tennis eller fodbold. Den ligger på den anden side af den (meget lidt) trafikerede vej, ca. 200 meter fra selve huset. Her er der en concierge, og du kan få hjælp til forskellige udflugter, såsom vinsmagning, madlavningskurser, entreer osv.

Læs mere om Villa Mary

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes en meget stort stue med satellit-tv samt CD/DVD-afspiller og åben pejs, køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og badekar. Fra stuen har du udgang til den store pergola, hvor der er bord og stole.

På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og badekar, to soveværelser med to enkeltsenge i hvert og badeværelse med toilet og bruser. Villaen har centralvarme og internet (mod betaling).

Villaens øvrige udstyr og velkomstkurv

Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du ikke allerede på ankomstdagen behøver at tage de 7 km ind til byen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Mary

Læs personlige anmeldelser af Villa Mary som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mary. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super-ferie

Villa Mary overgår forventningerne. Synd at billederne på hjemmesiden ikke klart viser den fantastiske udsigt over bjerge og dale. Poolen ren og velholdt hver eneste dag.

God plads (mildt sagt) og velfungerende værelser/stue. Men det meste af tiden bliver for de fleste nok tilbragt på terrassen, fordi udsigten er formidabel. Poolen er hårdeste konkurrent - i hvert fald med lufttemperaturer over 30 grader hver dag.

Køkkenet er stort - udstyret som i Italien, hvor gryder er få, pander mange, knive uanvendelige, men det kender man jo efterhånden. Måske haltede rengøringen en anelse. I hvert fald da vi ankom. Dog ikke noget, der ikke kunne håndteres. Da vi tog af sted var der hele fire personer på plads til rengøring, så måske var vi uheldige.

Væsentligste minus i karakterbogen er den vej. der ligger få meter fra hele den ene side af huset. Ikke voldsomt trafikeret, men de lokale kender vejen og dens huller, så der blev kørt stærkt og dermed ind imellem lidt støjende.

Ingen aircondition, men masser af elektriske vifter - med divergerende støjniveau.

Men et superophold for hele familien.

Læs mere

Bent og familie fra Korsør boede på Villa Mary i Magliano Sabina fra d. 4. til d. 11. august 2012.

Vi takker for en rigtig dejlig tur og især for huset som var over al forventning....
Huset ligger i dejlige omgivelser og signalerer afslapning og det var lige det der gjorde at vi valgte netop dette sted.

Vi havde forstået at vi skulle hente nøgle til huset i et "service" center og havde da misforstået dette.
Det skal måske udspecificeres bedre for det resulterede i at vi kørte rundt og ledte efter dette i 2 timer...ikke særlig sjovt i den hede.... især da vi fandt ud af at vi bare skulle ringe til Daniella!!! Som er utrolig sød.

Et lille minus var at der hver morgen kom en hund med en mand (måske poolmanden) som sked i haven og der derfor var en del hundelorte i haven... ikke nemt med en lille pige der er overalt...
Men alt i alt et dejligt sted, der varmt kan anbefales til andre gæster

Læs mere
 
search map