Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landlig beliggenhed kan være en lise af fred og ro og udsigt, Ulempen kan dog være, at byliv er noget, du skal køre efter. Fra Villa Mary er der ca. 6 km til nærmeste indkøbsmuligheder, så du har brug for en bil.

Egen have med pool

Med til huset hører en stor have med flotte cypresser og oliventræer samt en pergola med bord og stole til hyggelige aftener ved grillen. I haven er der en lækker, privat pool med liggestole og parasol, hvor du kan slikke sol og bade uden at blive forstyrret af andre.

Villa Mary tilhører Tenuta Santa Cristina, som har i alt fire villaer på området. Du kan frit benytte gårdens sportsområde, hvor du kan spille tennis eller fodbold. Den ligger på den anden side af den (meget lidt) trafikerede vej, ca. 200 meter fra selve huset. Her er der en concierge, og du kan få hjælp til forskellige udflugter, såsom vinsmagning, madlavningskurser, entreer osv.

Læs mere om Villa Mary

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes en meget stort stue med satellit-tv samt CD/DVD-afspiller og åben pejs, køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og badekar. Fra stuen har du udgang til den store pergola, hvor der er bord og stole.

På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og badekar, to soveværelser med to enkeltsenge i hvert og badeværelse med toilet og bruser. Villaen har centralvarme og internet (mod betaling).

Villaens øvrige udstyr og velkomstkurv

Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du ikke allerede på ankomstdagen behøver at tage de 7 km ind til byen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

search map