Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Laurentia ligger i fredfulde omgivelser på en bakketop omgivet af vinmarker og olivenplantager med udsigt mod Monte Soratte i det fjerne.

Have og terrasse

Villaen råder over egen stor have med tilhørende terrasse, grill og en pool på 12 x 5 meter (dybde fra 1,20 til 1,40 meter). Er du til fodbold eller tennis, har du mulighed for frit at benytte gårdens sportsbane (kan benyttes som tennisbane eller lille fodboldbane), som ligger på den anden side af den meget lidt befærdede vej, ca. 100 meter fra selve villaen.

Læs mere om Villa Laurentia

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes stor opholdsrum med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, køkken med stort komfur med ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (egnet til gangbesværede gæster). Fra den store stue har du udgang til en dækket terrasse, hvor der er bord og stole.

Første sal indeholder soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad.

Villaen er desuden udstyret med centralvarme og internetopkobling (disse tjenester kan benyttes mod betaling). Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du den første dag behøver at tage ind til byen, som ligger ca. 7 km væk).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map