Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Laurentia ligger i fredfulde omgivelser på en bakketop omgivet af vinmarker og olivenplantager med udsigt mod Monte Soratte i det fjerne. Her kan du nyde dine feriedage med privat have og egen pool

Have og terrasse

Villaen råder over egen stor have med tilhørende terrasse, grill og en pool på 12 x 5 meter (dybde fra 1,20 til 1,40 meter). Pool med tilhørende solstole og parasol ligger ca. 30 meter fra villaen.

Villaen tilhører Tenuta Santa Cristina, som ejer fire villaer i området. Fordelen er at man kan benytte sig af sportsfacilieterne på gården hvis man har lyst til at spille tennis, bordtennis eller fodbold. som ligger på den anden siden af den meget lidt befærdede vej, ca. 100 meter fra selve huset. En anden fordel er at man kan benytte sig af Tenuta Santa Cristinas concierge service som tilbyder hjælp med forskelliger udflugter, vinsmagninger, madlavningskurser, adgang til museer mm.

Læs mere om Villa Laurentia

Villa med privat pool
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes stor opholdsrum med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, køkken med stort komfur med ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (egnet til gangbesværede gæster). Fra den store stue har du udgang til en dækket terrasse, hvor der er bord og stole.

Første sal indeholder soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad.

Villaen er udstyret med centralvarme og internet (disse kan anvendes mod betaling)

En velkomstkurv

Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du den første dag ikke behøver at tage ind til byen, som ligger ca. 7 km væk).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map