Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

 
Villa Laurentia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Laurentia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Magliano Sabina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Laurentia ligger i fredfulde omgivelser på en bakketop omgivet af vinmarker og olivenplantager med udsigt mod Monte Soratte i det fjerne. Her kan du nyde dine feriedage med privat have og egen pool

Have og terrasse

Villaen råder over egen stor have med tilhørende terrasse, grill og en pool på 12 x 5 meter (dybde fra 1,20 til 1,40 meter). Pool med tilhørende solstole og parasol ligger ca. 30 meter fra villaen.

Villaen tilhører Tenuta Santa Cristina, som ejer fire villaer i området. Fordelen er at man kan benytte sig af sportsfacilieterne på gården hvis man har lyst til at spille tennis, bordtennis eller fodbold. som ligger på den anden siden af den meget lidt befærdede vej, ca. 100 meter fra selve huset. En anden fordel er at man kan benytte sig af Tenuta Santa Cristinas concierge service som tilbyder hjælp med forskelliger udflugter, vinsmagninger, madlavningskurser, adgang til museer mm.

Læs mere om Villa Laurentia

Villa med privat pool
- Villaen er fordelt på to etager og råder over 8 sovepladser i alt. I stueetagen findes stor opholdsrum med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, køkken med stort komfur med ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (egnet til gangbesværede gæster). Fra den store stue har du udgang til en dækket terrasse, hvor der er bord og stole.

Første sal indeholder soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad.

Villaen er udstyret med centralvarme og internet (disse kan anvendes mod betaling)

En velkomstkurv

Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du den første dag ikke behøver at tage ind til byen, som ligger ca. 7 km væk).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Laurentia

Læs personlige anmeldelser af Villa Laurentia som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Laurentia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Laurentia

Skøn villa med pragtfuld udsigt

Vi fik denne villa istedet for Villa Mary, da der var problemer med toiletterne. Fint.
Dejlig villa, som ligger skønt. Fine faciliteter. Dejlig by.
Pizzarestauranten, som ligger 4-500 m fra villaen er mere end et pizzaria og bestemt et besøg værd.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Laurentia

Læs mere

Camilla og rejsefølget fra Holstebro boede på Villa Laurentia i Magliano Sabina fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi kendte ikke noget til jer på forhånd, så vi var spændte på, om huset var som beskrevet, og om I havde styr på tingene. Vi har slet ikke talt med jer, men udelukkende booket via nettet. Men alt har fungeret helt enkelt og professionelt. Materialet vi har modtaget har været godt og præcist.

Og for vist første gang af alle de steder vi har været, var huset finere end billederne havde givet udtryk for :-) Alting var pænt, rent og i orden – vi havde dog også næsten dagligt besøg af enten en pool- eller havemand:-)

Huset er stort og rummeligt og ganske enkelt perfekt til to børnefamilier. Rolige, landlige og flotte omgivelser, udsigt til både solopgang og –nedgang, men ikke mindst terasse- og pool-området er helt perfekte. (har vedhæftet nogle billeder af huset)

Vi kan derfor kun varmt anbefale jer som ”rejsepartner” og i særdeles anbefale dette hus.

Tak for denne gang.

Læs mere
 
search map