Ferieboliger og hoteller i Magliano Sabina

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger på 222 meter højde på en bakketop, hvorfra der er udsigt over Tiberens floddal. Området er præget af bløde bakker dækket af olivenplantager og vinmarker.

Herfra stammer sabinerne, der heskede over dette område på samme tidspunkt som etruskerne herskede i Toscana. De udviklede et rafineret og rigt samfund og udviklede deres eget skriftsprog, der på mange måder mindede om den sydetruskiske skrivform. Romerske historikere fortæller, at romerne lærte at nyde rigdommens bekvemmeligheder efter at have erobret disse folk. Hvis du vil vide mere og se de arkæologiske fund fra dette folk, kan du besøge byens museum.

Kort over Magliano Sabina

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio. 

Vil du gerne bo i Magliano Sabina, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale muligheden for at leje en villa i Italien. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige regioner af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo flere steder i løbet af ferien for at opleve mere af regionen eller prøve forskellige  boligtyper.

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. Vil du flyve på ferie, er den nærmeste lufthavn fra Magliano Sabina Rom Ciampino Lufthavn. Dette er en lille lufthavn, men dog alligevel interessant på grund af Ryanair"s tilstedeværlse. Der er således ofte gode muligheder for at finde en billig flyrejse hertil fra Danmark - eventuelt med en enkelt mellemlanding. Derudover er der ikke meget længere afstand til flere andre større lufthavne som Rom Fiumicino Lufthavn og Perugia Lufthavn.

Det er nemmest at komme til og fra byen med bil. Byen ligger således inden for kort afstand af motorvej E35, som giver nem forbindelse til blandt andet Rom og Firenze. De gode vejforbindelser gør det let at komme til og fra lufthavnen, men også at drage på spændende udflugter i løbet af ferien.

Restauranter og shopping

Der er kun nogle få spisesteder og indkøbsmuligheder i selve byen, så også af den grund kan det være en fordel at have en bil til rådighed i ferien. 

Læs mere om Magliano Sabina

Udflugter fra Magliano Sabina 

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter i Lazio, som du med fordel kan booke online hjemmefra.

På egen hånd kan du dog også tage på talrige udflugter med udgangspunkt fra Magliano Sabina. I bjergene og ved områdets søer ligger således mange charmerende landsbyer, hvis smalle gader indbyder til slentreture og fredelige stunder på fortovscaféer. 

Du kan uden problemer fylde ferien med interessante udflugter uden at nå til Rom, men har du tiden, vil det dog være en skam at gå glip af den italienske hovedstad. Selv hvis du afsætter en hel dag, vil du kun lige nå at kradse i overfladen. Den gamle hovedstad har så mange fantastiske kulturhistoriske seværdigheder, at det er bedst at udse sig nogle få på forhånd fremfor at forsøge at nå omkring til dem alle.

Skjul teksten
 
 
search map