Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Søg og book her

På ferien i Lazio kan du både få storby, strand og landlig ro

Den naturskønne region Lazio er selvfølgelig mest kendt for at være den region, hvor Rom ligger. Den Evige Stad er år efter år en af verdens absolut største attraktioner, og en ferie i Rom er ensbetydende med muligheden for at nyde nogle af de mest uforglemmelige kulturelle, historiske og gastronomiske oplevelser. En by, hvis storslåede arkitektur alene er grund nok til, at du får lyst til at rejse tilbage og endnu engang slide dine skosåler tynde på majestætiske pladser, travle boulevarder og i de charmerende, snævre gyder. 

Lazio er dog meget mere end det, så holder du ferie i Rom eller et andet sted i Lazio, kan du roligt regne med, at der venter dig mange skønne oplevelser. Lazio er en region med en smuk natur, som blandt andet er kendetegnet af hvide sandstrande, grønne dale og øerne Ponza, Zanone og Palmarola, som du kan tage på udflugt til med båd. 

Tilbring en dag i Villa Gregoriana Park

Et af de smukkeste steder i Lazio er Villa Gregoriana Park, som Viator i samarbejde med IN-Italia sælger billetter til. Dem kan du i ro og mag købe hjemmefra, inden du rejser. Du kan med fordel bruge en af dine feriedage på at tage et afbræk fra Roms travle storbyliv, og nyde livet i disse romantiske, landlige omgivelser. Villa Gregoriana Park i byen Tivoli, der ligger ca. 20 km. øst for Rom, dækker de to sider af en dyb, dramatisk kløft. Her vælter Aniene-flodens vandmasser  over 100 meter ned til det romerske bondeland nedenfor. I dette område kan du til fulde nyde den naturskønhed, Lazio har at byde på, og samtidig dykke ned i den fascinerende, romerske historie: Landskabet er nemlig overstrøet med minder fra antikkens tid. En virkelig unik park, hvor historie og natur flettes sammen på en meget betagende måde. Børnene vil også elske parken, hvor der om søndagen arrangeres særlige aktiviteter for børn. Et perfekt sted at indtage en picnic under et af de skyggefulde træer. 

Rom - en by, du skal opleve mindst en gang i livet

Der er næsten uendeligt mange seværdigheder, historiske mindesmærker, museer, interessante gader, fornemme bygninger, vigtige kirker, lækre restauranter og meget andet at besøge i Rom. Kunsten er sådan set at begrænse dig og prioritere mellem herlighederne, når du nyder livet på en ferie eller et weekendophold i Italiens hovedstad. En af de måder, hvorpå du kan sørge for at få set mere, er ved at bestille billetter til ture og seværdigheder hjemmefra, hvilket du kan gøre via Viators hjemmeside. På den måde kan du springe køen over, og påbegynde din udforskning med det samme. Og køerne kan godt blive lange i en verdensberømt storby som Rom - ikke mindst i højsæsonerne (påsken og sommerferien). Viator, som IN-Italia samarbejder med, tilbyder blandt andet en tre timers guidet gåtur (med engelsktalende guide) i Colosseum og det historiske Rom. Her bliver du vist rundt i Colosseum, mens guiden fortæller om de rædselsvækkende gladiatorkampe, der engang udspillede sig her. Turen når også rundt om Forum Romanum, hvor du blandt andet besøger ruinerne af Julius Cæsars tempel. Ønsker du en mere tilbundsgående oplevelse af Colosseum, kan du tilkøbe en guidet tur til de underjordiske kamre, arenaen og det øverste niveau. 

For de morgenfriske tilbyder bla. Viator en speciel og meget populær udflugt til Vatikanet, hvor du starter med at indtage en overdådig morgenmad på Pinecone, hvorefter turen - i en lille gruppe - går til Vatikanets museer inden, de åbner for offentligheden. Det giver dig mulighed for at beundre vidundere som Det Sixtinske Kapel og Raphaels Værelser i ro og mag, inden du begiver dig mod Peterskirken gennem en særlig, reserveret indgang, som fører dig udenom køerne. 

Du finder også mange andre udflugter på programmet for dig, der bor i Rom under ferien, og som ønsker en dagstur ud af byen, til eksempelvis andre steder i Lazio-regionen, eller til Napoli, Pompeii og mange andre besøgsværdige steder i Italien. 

Tuscia - en arkæologisk perle i Lazio

Kun en times kørsel fra Rom venter Tuscias relativt ukendte vidundere på at blive udforsket af dig. Området, her i hjertet af det, der engang var etruskernes hjemland, er endnu ikke blevet indtaget af masseturismen. Det kan man undre sig over, da de arkæologiske skatte står side om side i disse behagelige, naturskønne omgivelser. Du vil dog sikkert opleve det som en fordel, at du kan nærstudere den interessante kulturarv uden at skulle kæmpe dig igennem store menneskemasser. Det kan du blandt andet gøre på en 5-dages tur i området, med afsæt fra byen Viterbo. På denne tur, som udbydes af Viator i samarbejde med IN-Italia, er dagsprogrammet skruet sammen, så du får en både varieret og tilbundsgående oplevelse af de historiske seværdigheder - naturligvis afbrudt af afslappende pauser med lækker, lokal mad og vin. Undervejs bor du på en Bed & Breakfast eller i en ferielejlighed i Viterbo. 

Der er mange forskellige udflugter i Tuscia med Viator, du kan vælge imellem, både kortere og længere end 5 dage - det er op til dig. Nogle ture, som den ovenfor nævnte, har fokus på arkæologi, hvor andre har fokus på for eksempel lokale vine. 

Lazio kan meget mere, end du måske tror, så det er bare med at tage for dig af “retterne” i denne indtagende region i hjertet af Italien. 

Sådan bestiller du din udflugt

Guidede ture og udflugter i Lazio udbydes bla. af Viator, som er specialister i indholdsrige ture over hele verden og ikke mindst i Italien. Alle informationer om udflugter her på siden er skrevet som inspiration til din ferie og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser altid til de aktuelle informationer og betingelser på udflugterne som du finder i søgemaskinen hos bla. Viator.

Se priser og bestil din udflugt: Søg og book her

>> Her kan du læse mere om de mange seværdigheder i Rom

 
search map