Agriturismo i Lanuvio i Lazio

Agriturismo La Meridiana

Classic-værelse Superior-værelse
 
Agriturismo La Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lanuvio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedet er det perfekte valg for dig, hvis du søger en ferie på landet men nær Rom og kysten, eller for dig, der har brug for en enkelt overnatning i forbindelse med en flyafgang til og fra Roms lufthavne. Du bor tilmed i velindrettede værelserne med aircondition.

Mange faciliteter som egen restaurant og stor pool

På gården finder man et fint udvalg af faciliteter, som man kan benytte sig af: Egen restaurant, der serverer lokale retter i et farverigt og indbydende lokale, og stor velholdt parklignende have fuld af citrus-, frugt- og oliventræer. Bemærk at restauranten ikke har åbent alle ugens dage. I haven finder man et herligt svømmebassin (10x20 m og varieret dybde) med omgivende soldæk, hvorpå der er opstillet liggestole, siddepladser og parasoller - her er også omklædningsrum og badeforhold, i et andet hjørne af grunden finder man stor, stabil legeplads med klatrestativ, gynger og rutsjebane. For de lidt større børn er her tennisbane (mod betaling) og fodboldbaner i et yderst professionelt anlæg i den modsatte ende af haven væk fra hovedhuset, og ikke at forglemme det store skakspil og de mange hyggelige, skyggefulde siddepladser, man kan benytte sig af når solen står højeste eller i de svale aftentimer.

Læs mere om Agriturismo La Meridiana

Egen produktion

Gården producerer deres egen olivenolie, vin og grøntsager samt frugtmarmelader som alle kan erhverves i den lille gårdbutik, man ligeledes finder i haven. Mod forespørgsel er det derfor muligt at få arrangeret vinsmagning af gårdens vine. Hele gården er indhegnet, hvilket gør den yderst velegnet også til småbørnsfamilier, da børnene kan lege frit selvom landevejen passerer foran huset. Det er også her man finder den store parkeringsplads.

Naturlandskab og middelalderbyer i nærheden

Nærmeste by er Lanuvio (ca. 2 km), som kan ses fra gården, da den ligger på en forhøjning i horisonten. Nærmeste togstation finder man i den modsatte retning i Campoleone (ca. 2 km). Derfra kommer man smidigt til Roms historiske kerne, da køretiden kun er ca. 20 minutter. Inden for en radius af ca. 12 km finder man desuden vindistriktet Frascati, som er kendt for sine hvidvine af samme navn, Castel Gandolfo, der er kendt som Pavens sommerresidens, og i samme radius finder man en højt estimeret golfbane. Vi kan anbefale Castel Romano Outlet, der er beliggende ca. 20 km derfra, for seriøse shoppingbehov.

Værelserne på Agriturismo La Meridiana

Dobbeltværelse Classic

Disse 7 værelser er alle velindrettede i landlig stil og udstyret med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), fladskærms-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. 1 Classic-værelse og 1 Superior-værelse er forbundet, hvilket er en god løsning til familier.

Dobbeltværelse Superior med terrasse

Disse 2 værelser er både rummelige og velindrettede i landlig stil samt udstyret med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), fladskærms-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. Dobbeltsengen er én stor madras og kan derfor ikke deles til to separate senge. I begge disse værelser er der plads til 1 ekstra opredning. Disse værelser har stor, privat terrasse med udsigt til landskabet - og er lidt større end Classic-værelserne. 1 Classic-værelse og 1 Superior-værelse er forbundet, hvilket er en god løsning til familier.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Meridiana

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Meridiana som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Meridiana. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo La Meridiana

Et fantastisk flot sted - Rigtig Italien

Siamo venuti in questo posto fantastico di Domenica. Prima di arrivare dove abbiamo detto che la cucina dove chiuse. Ma la padrona di casa ci ha fatto una cena - buon unforgetteble. cucina veramente italiana.
La zona è ben tenuto e bellissimo.
Le camere dove abbastanza grande e anche bello tenuto.
Solo: La prima colazione deve essere migliorata. Lavorando insieme con scandinavi - è un must!
Il panettiere locale hanno pane fresco e morbido - utilizzarlo per favore.

We came to this fantastic place a Sunday. Before arriving we where told that the kitchen where closed. But the lady of the house made us a dinner - unforgettable good. Really Italian kitchen.
The area is well kept and beautiful.
The rooms where quite big and also nice kept.
Only: The breakfast should be improved. Working together with Scandinavians - it is a must !
The local baker have fresh and soft bread - use it please.

Læs mere

Smukt sted

Dejlig gård hvor alt er i perfekt stand. Vi havde værelse med dejlig stor terrasse og egen indgang, hvilket var dejligt. Ejerne er rigtigt søde og imødekommende og vi nød vores ophold meget. Da vi ankom på en søndag, var der et mylder af mennesker fordi de afholder alt fra søndagsfrokost til familiefester på stedet. Dette dog kun i weekenden - resten af ugen var der helt fredeligt og vi følte næsten, at vi havde det hele for os selv. Desværre er det ikke alle aftner man kan spise på stedet, hvilket vi ellers havde håbet på - men der er udmærkede restauranter i området. Alt i alt et dejligt ophold med forår og solskin :-)

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Meget velholdt resort. Der var tre store grupper der, da vi ankom, men vi fik stadig en venlig, personlig service. Vidunderlig mad til meget god pris. Perfekt beliggenhed tæt på lufthavnen og Rom.

Producerer sin egen olivenolie verdensklasse.

Læs mere

Venligt, dejligt og velholdt

Dette var en af de mest fantastiske ferieboliger, vi har været på.

Venligt:
Fantastisk behandling, var vi fire timer forsinket efter oversvømmelse i Rom, vi ringede og meddelte dette og blev behandlet på en fantastisk måde. Da vi kom til vores værelse havde man dækket op med både mad og vin.

Smukt:
Her er vindyrkning, olivendyrkning, frugtavl, grøntsager, herlige terrasser som er smagfuldt indrettede, vidunderlige blomsterdekorationer. Øjet havde svært at indtage al denne skønhed, heldigvis findes der kameraer.

Veldholdt:
Alt var forbløffende velholdt, værelser, markerne og terrasser.

En stor tak til Marcus Stoltz, der endnu en gang viser sin fantastiske fingerspidsfornemmelse for gode ferieboliger
og en fantastisk service.

Læs mere

Fantastisk atmosfære, luksus og mad

For en billig penge kan man bo lige syd for Rom, nærmest på et 5-stjernet hotel med fantastisk atmosfære, omgivelser med stor pool, fine værelser meget god lokal mad og vin samt meget venlig behandling af familien og personalet, der tager sig af det hele.

Læs mere

Hyggelig idyl med fantastisk service

Agriturismo La Meridiana var præcis, hvad vi ledte efter, da vi ønskede at bo et par dage på en vingård i Italien. En dejlig idyl med fantastisk udsigt i et vidunderlig landskab. Vi syntes indkvarteringen var super hyggeligt og personalet og servicen er endnu bedre. Lækker italiensk mad med friske råvarer fra lokalområdet tilberedt efter egne opskrifter og egenproducerede vine til det. Vi lå ved poolen, slentre rundt nogle blandt oliven og vingård og tog en espresso på vores egen veranda.
Det man skal huske er, at mandage er deres "fridag" og derfor er restauranten mv lukket, så adgang til en bil anbefales. Det havde vi ikke, men takket være deres fantastiske service, så de lavede de måltider til os alligevel ...
Vi giver vores stærkeste anbefalinger til La Meridiana, hvis man er på udkig efter et par dage i fred og ro i en italiensk gård med god mad og drikke. Vi boede i superior værelser med egen veranda.

Læs mere
 
search map