Agriturismo i Lanuvio i Lazio

Agriturismo La Meridiana

Pris fra pr. pers.
Classic-værelse Superior-værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet er det perfekte valg for dig, hvis du søger en ferie på landet men nær Rom og kysten, eller for dig, der har brug for en enkelt overnatning i forbindelse med en flyafgang til og fra Roms lufthavne. Du bor tilmed i velindrettede værelserne med aircondition.

Mange faciliteter som egen restaurant og stor pool

På gården finder man et fint udvalg af faciliteter, som man kan benytte sig af: Egen restaurant, der serverer lokale retter i et farverigt og indbydende lokale, og stor velholdt parklignende have fuld af citrus-, frugt- og oliventræer. I haven finder man et herligt svømmebassin (10x20 m og varieret dybde) med omgivende soldæk, hvorpå der er opstillet liggestole, siddepladser og parasoller - her er også omklædningsrum og badeforhold, i et andet hjørne af grunden finder man stor, stabil legeplads med klatrestativ, gynger og rutsjebane. For de lidt større børn er her tennisbane (mod betaling) og fodboldbaner i et yderst professionelt anlæg i den modsatte ende af haven væk fra hovedhuset, og ikke at forglemme det store skakspil og de mange hyggelige, skyggefulde siddepladser, man kan benytte sig af når solen står højeste eller i de svale aftentimer.

Egen produktion

Gården producerer deres egen olivenolie, vin og grøntsager samt frugtmarmelader som alle kan erhverves i den lille gårdbutik, man ligeledes finder i haven. Mod forespørgsel er det derfor muligt at få arrangeret vinsmagning af gårdens vine. Hele gården er indhegnet, hvilket gør den yderst velegnet også til småbørnsfamilier, da børnene kan lege frit selvom landevejen passerer foran huset. Det er også her man finder den store parkeringsplads.

Naturlandskab og middelalderbyer i nærheden

Nærmeste by er Lanuvio (ca. 2 km), som kan ses fra gården, da den ligger på en forhøjning i horisonten. Nærmeste togstation finder man i den modsatte retning i Campoleone (ca. 2 km). Derfra kommer man smidigt til Roms historiske kerne, da køretiden kun er ca. 20 minutter. Inden for en radius af ca. 12 km finder man desuden vindistriktet Frascati, som er kendt for sine hvidvine af samme navn, Castel Gandolfo, der er kendt som Pavens sommerresidens, og i samme radius finder man en højt estimeret golfbane. Vi kan anbefale Castel Romano Outlet, der er beliggende ca. 20 km derfra, for seriøse shoppingbehov.

Værelserne på Agriturismo La Meridiana

Dobbeltværelse Classic (inkl. morgenmad)

Disse 7 værelser er alle velindrettede i landlig stil og udstyret med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), fladskærms-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. I et af disse værelser er der plads til 1 opredning. 1 Classic-værelse og 1 Superior-værelse er forbundet, hvilket er en god løsning til familier.

Dobbeltværelse Superior med terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 2 værelser er både rummelige og velindrettede i landlig stil samt udstyret med aircondition, minibar, wi-fi (gratis), fladskærms-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer. Dobbeltsengen er én stor madras og kan derfor ikke deles til to separate senge. I begge disse værelser er der plads til 1 ekstra opredning. Disse værelser har stor, privat terrasse med udsigt til landskabet - og er lidt større end Classic-værelserne. 1 Classic-værelse og 1 Superior-værelse er forbundet, hvilket er en god løsning til familier.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Lazio

search map