Anmeldelser af Castello di Santa Cristina

 
Castello di Santa Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Santa Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lazio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Castello di Santa Cristina

Læs personlige anmeldelser af Castello di Santa Cristina som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Santa Cristina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henrik og familie fra Vejle boede på Castello di Santa Cristina i Grotte di Castro fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi synes ikke, at pris og kvalitet i Grotte di Castro - Castello Santa Cristina svarer til hinanden. Stedet er fint, men prisen nok 1500- 2000 kr. for høj, når man sammenligner med andre tilsvarende steder, som I også har på programmet. Restauranten på stedet er uforholdsmæssigt dyr - det var mere kvantitet end kvalitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Søren og hans familie fra Hillerød boede på Castello di Santa Cristina i Grotte di Castro fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Det var et nogenlunde ophold på Castello di Santa Cristina. Naturen og omgivelserne er vidunderlig og det er stedet man tager til, hvis man vil undgå al for stor postyr med mennesker, butikker m.v. Du skal være instillet på at køre for at nå til en by med supermarked.
Vi havde enkelte minusser. For det første var der ikke insektnet for vinduerne i vores lejlighed. De var åbenbart gået i stykker alle sammen for nyeligt og leverancen af nye net var forsinket (der var net for de andre lejligheder). Det resulterede i rigtig mange fluer. Vi bor på landet og er vant til insekter, men dette var nærmest utåleligt. I vores verden, kan man ikke tillade sig at leje en bolig ud til den pris, uden at dette er bragt iorden. Køkkenet skulle gæsterne åbenbart selv stå for slutrengøring af, men de gæster der havde haft boligen før os, var nogle sjuskehoveder, så vi måtte rengøre dette grundigt for at det var brugbart. Her må man så sige, at stedets personale, lige bør tjekke om disse ting er iorden. Gæsterne havde også efterladt en hel stak snavsede tallerkener i dæktøjsskabet. Der var ingen viskestykker, karklude, kost eller anden rengøringseffekter. Dette skaffede vi så selv hen ad vejen, ved at gå til personalet og spørge. Fruen kom forbi om torsdagen (vi ankom lørdag) for at høre om der var noget vi manglede og hun lovede at skaffe det. Vi så det aldrig. Jeg vil pointere at fluerne var det største problem.

Vi vil gerne benytte jeres formidling næste gang vi skal afsted til Italien, men jeg tror ikke vi tager til Castello di Santa Cristina igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
Charlotte og familie fra København boede på Castello di Santa Cristina i Grotte di Castro fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Det er svært ikke at føle sig hensat til en italiensk variant af Stolthed og Fordom. Værtsparret viser med forståelig glæde deres smukke hjem og omgivelser frem og formår at skabe en atmosfære med plads og sjov til børn og et sted hvor voksne hurtigt opnår hvilepuls mens lavendlerne blomstrer og cikaderne synger. Maden kan også varmt anbefales. Området rummer mange dejlige udflugtsmuligheder og der er overraskende få turister. Vi har kun gode ting at sige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Filippa og familie fra Fredensborg boede på Castello di Santa Cristina i Grotte di Castro fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi har været glade for begge ophold [det andet gik til Agriturismo Cerqueto i Acquapendente] , og området er meget dejligt. Vi har tidligere været i Umbrien, så området er os ikke helt ukendt... Grotte di Castro var også fin. Vi oplevede en meget venlig modtagelse og rundvisning. Personalet vi havde kontakt til var søde og gode til engelsk. Dog har vi et par klagepunkter:

Rengøringen var ikke helt tilfredsstillende, der lå bl.a. brugt undertøj og strømper under én af sengene, der var snavset service i skabene, både vinglas, gryder etc.
Derudover var middagen lørdag aften, som vi deltog i slet ikke tilpasset børns maver (og for så vidt heller ikke voksnes), alt for rigelig mad, og de ville have samme pris for både børn og voksne, det fik vi dog forhandlet. Et tredje punkt er, at der krævedes 15 euros pr. time for at spille tennis, det var måske lige groft nok, med tanke på prisen for opholdet. Castello de S. Cristina var dobbelt så dyrt men ikke dobbelt så godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Janne og familie fra Holte boede på Castello di Santa Cristina i Grotte di Castro fra d. 9. til d. 13. juli 2006.

Blot en kort kommentar! Castello Santa Christina har fuldt ud levet op til forventningerne med en pragtfuld natur, historisk slot og område, en dejlig lejlighed og pool samt en meget personlig service fra ejerne selv. Absolut værd at anbefale videre til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map