Agriturismo i Grotte di Castro i Lazio

Castello di Santa Cristina

 
Castello di Santa Cristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Santa Cristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lazio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ikke mange kender til området Alta Tuscia, der ligger i det nordlige Lazio mellem Toscana og Umbrien. På en bakke mellem Bolsenasøen og bjerget Monte Amiata finder vi det maleriske slot Castello di Santa Cristina.

I denne frodige og grønne del af Italien finder vi mange spændende byer, og enhver der ser på kortet, vil hurtigt sande, at man herfra har en strategisk god beliggenhed for besøg til såvel Toscana som Umbrien og Lazio.

Læs mere om Castello di Santa Cristina

I slottet findes receptionen og en stor sal, hvor der kan arrangeres store festmåltider og vinsmagning. Omkring 50 meter herfra ligger en anden bygning med seks gode lejligheder, og endnu lidt fra denne en tredje bygning, der kun indeholder to lejligheder (Marta og Capodimonte), og de har endog eget svømmebassin. Denne bygning kan derfor næsten betragtes som en selvstændig villa. Her findes endelig en række hyggelige hotelværelser til udlejning på dagsbasis.

Der foregår mange aktiviteter på slottets store jorder. Svømmebassinet (16 x 6,50 meter) med børneafdeling ligger nedenfor bygningen med de seks lejligheder, og herfra har man en dejlig udsigt op mod slottet. Her findes desuden fodboldbane, legeplads og tennisbane med kunstgræs (sidstnævnte mod betaling). Ligeledes mod betaling kan man låne mountainbikes, benytte internettet eller tage med på rideture, for ikke at nævne bådudflugter på Bolsenasøen og middage.

De rummelige lejligheder ligger som sagt både tæt på slottet og på svømmebassinet. De er alle udstyret med god stue med pejs, bord, stole, sofaer og satellitfjernsyn. De har derudover fra to til fire soverum, godt udrustet køkken med ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Naturligvis har alle lejligheder også adgang til udeplads med bord og stole, så måltider og drikkevarer kan indtages i det fri.

Læs om lejlighederne på Castello di Santa Cristina

Skjul teksten
 
 
search map