Hotel i Grottaferrata i Lazio

Park Hotel Villa Grazioli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vin og jordbær er en god kombination

Ja jeg kunne nemt fortsætte listen over de skønne småbyer, og hvis du kender Rom og samtidig er glad for jordbær, er der en stor sandsynlighed for, at du på et eller andet tidspunkt har været på besøg i byen Nemi. Den er nemlig både kendt for sine skovjordbær, men også fordi den danske journalist Ulla Kampmann i mange år havde en restaurant i byen.

Historiens vingesus

Nemi ligger meget naturligt ved Nemisøen, og ikke langt derfra ligger søen Albano og byen Castel Gandolfo. Det er her selveste paven har sit sommerpalads, og nu skal jeg fortælle dig en historie. I 1580 var der en kardinal ved navn Antonio Carafa, og han havde et inderligt ønske om at kunne trække sig tilbage i herskabelige omgivelser, når han ikke lige opholdt sig i Vatikanet. Da Castel Gandolfo var forbeholdt paven, besluttede han sig for at bygge et palads til sig selv lige i nærheden, og det blev til Villa Grazioli.

Læs mere om Park Hotel Villa Grazioli

En fantastisk beliggenhed

Historien om Villa Grazioli er lang og indviklet, og jeg skal spare dig for alle detaljerne og blot konstatere, at den gamle fine herskabsvilla i dag er omdannet til et ikke mindre herskabeligt hotel ved navn Park Hotel Villa Grazioli. Beliggenheden er velvalgt, og der er en fantastisk udsigt ind mod Rom, som tiltrækker gæster fra hele verden, ligesom mange italienere vælger at fejre deres bryllup netop i disse omgivelser - og jeg forstår dem godt, for de gamle sale afspejler også stadig fordums storhed.

Gode udflugtsmuligheder i nærområdet

I dag har alle mulighed for at holde ferie i disse herskabelige omgivelser, og hvad vil være mere oplagt end at kombinere en afslappende ferie i den skønne natur med en storbyferie i Rom. Ja du kan oven i købet tage toget fra Frascati direkte til Roms centrum, så du undgår at skulle køre ind til byen i bil. Er du interesseret i vin - er de små vinbyer som bl.a. Frascati jo også et oplagt besøgsmål, og er du historisk interesseret, kan du besøge Roms antikke havneby Ostia Antica på en herlig dagsudflugt. Trænger du til en afslapningsdag, kan du hygge dig på en af de behagelige solsenge ved swimmingpoolen med en kølig forfriskning og en god bog i hånden. Når mørket sænker sig, kan du nyde din middag under den mørke stjernehimmel, ja bedre kan det vist næsten ikke blive.

Bo komfortablet med stil

På Park Hotel Villa Grazioli er er 62 værelser i forskellige kategorier, som er fordelt i tre forskellige bygninger i den store park, og en del af dem ligger i selve hovedbygningen. Værelserne er ikke så store, men de er pænt og komfortabelt indrettet, og alle har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar og badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Park Hotel Villa Grazioli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Park Hotel Villa Grazioli

Læs personlige anmeldelser af Park Hotel Villa Grazioli som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Park Hotel Villa Grazioli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Park Hotel Villa Grazioli

Dejligt hotel med fin beliggenhed

Hotel med god service, god mad, hyggelig restaurant og meget god morgenmad

Læs mere

Hold da kæft mand, waw. Der vil vi gerne hen igen

Plusser på oplevelsen, kun. Bortset fra et lidt kedeligt værelse under hanebjælkerne.
Alt andet spændende, spændende og personlig med masser af historie

Læs mere

Roligt og smukt

Vidunderligt sted med god mad og service.
Det ligger dog et godt stykke fra Rom

Læs mere
 
search map