Anmeldelser af Hotel Verdeborgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Verdeborgo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Verdeborgo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Verdeborgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Verdeborgo - et besøg værd

Dejlige gæstfrie værter, som hele tiden forsøger at hjælpe med oplevelser udenfor og laver kulenariske overraskelser til middagen. Prøv især deres pizzaer, de er super. Autentiske værelser - dog ikke luksus, men har alt det basale og nødvendige. Omgivelserne er super hyggelige med en dejlig have, hvor der mulighed for at sidde hele vejen omkring huset. Så et absolut anbefalelsesværdigt sted med en rigtig dejlig atmosfære til en hyggelig ferie.

Grottaferrata som feriedestination

Rom er en dejlig by - blot alt for mange turister, så hvis man ikke lyst til den del, så er der masser af muligheder syd for Rom. Blandt andet byerne Nemi, Tivoli, Castel Gandolfo, Arricia med flere. Der er masser af gamle historiske bygninger, så hvis man er til det, så skal man bare læse op på lektierne for at få mest muligt ud af opholdet.
Det kan anbefales at "køre" bilen ud på landet og så finde et Agriturismo. Vi faldt tilfældigvis i søgen efter et lokalt spisested over Agriturismo Relais Nadyne, hvor vi bad værten overraske os med lokale retter. Det blev virkelig en lækker oplevelse, hvor vi blev forkælet og så til € 120 inkl. drikkevarer, 12 forretter , 3 pastaretter og 2 hovedretter, samt deserttallerken (til deling) til 4 personer. ....

Hotel Verdeborgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Verdeborgo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Cacciani

Frascati, Lazio

Anbefalinger til dig

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map