Anmeldelser af Hotel Verdeborgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Verdeborgo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Verdeborgo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Verdeborgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget hyggeligt hotel med god service!

Hyggeligt og hjemligt lille hotel som lå i nærheden af alt som vi søgte. God mad på egen restaurant.

Fik gode tips af hotellets personale til udflugter i nærområdet.
Meget tilfredse med alt!!!

Grottaferrata som feriedestination

Villa D´Este i Tivoli - Helt klart et besøg værd.
Nemi - vandre rundt om søen og spis i den lille by oppe på bjergkanten.
Rom - Colosseum. Vi havde brug for flere dage. havde kun 1 dag pga. mangel på tid. For meget at se på så kort tid.

Hotel Verdeborgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Verdeborgo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Et vellykket ophold - på alle måder!

Vi har haft et dejligt ophold på Hotel Verdeborgo<br>Der er meget at fremhæve men specielt Antonella i receptionen har været en stor hjælp med mange forskellige ting. Hun havde blandt andet sørget for at reservere cykler til os på forhånd. Hun har også hjulpet med tips til ting at se og undersøgt muligheder for vinsmagning og billetter til Vila Borghese.<br>Også restauranten skal have vores bedste anbefaling. Det laver rigtig god mad og har stenovn hvor der bages pizza. Deres hjemmelavede kartoffelchips er sådan set nok til at man får lyst til at komme igen<br>Hotellets have er dejligt. Her finder værten gerne solstol og hynder frem så den sidste aftensol kan nydes med en kølig drink i haven<br>Hotel Verdeborgo får vores bedste anbefalinger <br>Astrid Helene og Anne Mette Jørgensen Møn

Grottaferrata som feriedestination

Hotellet tilbyder shuttlebus hver morgen til Frascati hvor der går tog hver time til Rom Termini. Det tager ca. 1/2 time til Rom med tog. I Frascati er der også mulighed for en Vandreture ud til Tusculanum hvir der er udsigt i klart vejr til havet
Men ellers har vi cyklet rundt til flere af byerne i Castelli.
Castel gandolfo er rigtig fin. Byen ligger ved Albanosøen. Vi kørte en dejlig tur rundt om søen - helt nede ved søbredden ca 10 km hele vejen rundt. Rigtig flot. Søen ligger dog ca 450 m under byen så man skal regne med at man skal op igen!
Vi har også været på cykel til Albano, Marino, Nemi, Arricia og Frascati
Alle kan anbefales. Spis en sandwich med porchetta hvis du kommer til Arricia

Hotel Verdeborgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Verdeborgo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Verdeborgo - et besøg værd

Dejlige gæstfrie værter, som hele tiden forsøger at hjælpe med oplevelser udenfor og laver kulenariske overraskelser til middagen. Prøv især deres pizzaer, de er super. Autentiske værelser - dog ikke luksus, men har alt det basale og nødvendige. Omgivelserne er super hyggelige med en dejlig have, hvor der mulighed for at sidde hele vejen omkring huset. Så et absolut anbefalelsesværdigt sted med en rigtig dejlig atmosfære til en hyggelig ferie.

Grottaferrata som feriedestination

Rom er en dejlig by - blot alt for mange turister, så hvis man ikke lyst til den del, så er der masser af muligheder syd for Rom. Blandt andet byerne Nemi, Tivoli, Castel Gandolfo, Arricia med flere. Der er masser af gamle historiske bygninger, så hvis man er til det, så skal man bare læse op på lektierne for at få mest muligt ud af opholdet.
Det kan anbefales at "køre" bilen ud på landet og så finde et Agriturismo. Vi faldt tilfældigvis i søgen efter et lokalt spisested over Agriturismo Relais Nadyne, hvor vi bad værten overraske os med lokale retter. Det blev virkelig en lækker oplevelse, hvor vi blev forkælet og så til € 120 inkl. drikkevarer, 12 forretter , 3 pastaretter og 2 hovedretter, samt deserttallerken (til deling) til 4 personer. ....

Hotel Verdeborgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Verdeborgo
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map