Hotel i Grottaferrata i Lazio

Hotel Verdeborgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i Castelli Romani

Hotel Verdeborgo ligger midt i en stor, dejlig grøn have med flere hundrede år gamle træer. Hotellet er en del af et palæ fra det 19. århundrede, 18 km syd for Rom. Med bil tager det ca 5 minutter at komme fra hotellet til stationen i Frascatti, hvorfra du kan køre direkte til Roms hovedbanegård eller du kan vælge at køre til metrostationen Anagnina. Så det er det ideelle sted for dig, der gerne vil bo i grønne omgivelser men alligevel tæt på Rom. Centrum af Grottaferrata ligger et par kilometer fra hotellet.

Her vil du føle dig hjemme

Hotel Verdeborgo er et godt sted, hvis du søger et afslappet ophold omgivet af naturen. Hotellet er fint, både hvis du er på ferie, men også hvis du er på forretningsrejse, og hotellet har også rum, der kan bruges til møder. Officielt har hotellet tre stjerner, men den dejlige have og den smukke arkitektur gør sammen med den gode service og varme modtagelse, at det føles som mere. Atmosfæren her er fredfyldt, klassisk og uformel, og det gør, at du hurtigt kommer til at føle dig hjemme.

En perle af en have

Hotellets største plus er uden tvivl haven og terrassen, og i sommersæsonen serveres morgenmaden udenfor, når vejret tillader det. Så her har du mulighed for at begynde dagen med en kop morgenkaffe i det fri, mens du nyder duften fra havens blomster og træer. Hotellet har også en restaurant som hedder Il Cavallino in Villa. Her serveres retter fra det romerske køkken baseret på friske lokale produkter, men også hjemmelavede pizzaer, et faktum som også tiltrækker mange lokale. Også i denne forbindelse er der mulighed for at nyde sin mad midt i den dejlige have. Baren indenfor byder på drinks og lette snacks. Hvis du kommer i bil, er der gratis parkering på hotellet. Ankommer du med tog til Frascatti, kan du kontakte receptionen for gratis transport til hotellet. WiFi er gratis og findes overalt på hotellet.

Læs mere om Hotel Verdeborgo

Værelser og lejlighed i klassisk stil

Hotel Verdeborgo har i alt 15 værelser i forskellige kategorier og en enkelt lejlighed. Værelserne er pænt indrettede, og har som minimum gratis WiFi, aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne på Hotel Verdeborgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Verdeborgo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Verdeborgo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Verdeborgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Verdeborgo

Meget hyggeligt hotel med god service!

Hyggeligt og hjemligt lille hotel som lå i nærheden af alt som vi søgte. God mad på egen restaurant.

Fik gode tips af hotellets personale til udflugter i nærområdet.
Meget tilfredse med alt!!!

Læs mere

Et vellykket ophold - på alle måder!

Vi har haft et dejligt ophold på Hotel Verdeborgo<br>Der er meget at fremhæve men specielt Antonella i receptionen har været en stor hjælp med mange forskellige ting. Hun havde blandt andet sørget for at reservere cykler til os på forhånd. Hun har også hjulpet med tips til ting at se og undersøgt muligheder for vinsmagning og billetter til Vila Borghese.<br>Også restauranten skal have vores bedste anbefaling. Det laver rigtig god mad og har stenovn hvor der bages pizza. Deres hjemmelavede kartoffelchips er sådan set nok til at man får lyst til at komme igen<br>Hotellets have er dejligt. Her finder værten gerne solstol og hynder frem så den sidste aftensol kan nydes med en kølig drink i haven<br>Hotel Verdeborgo får vores bedste anbefalinger <br>Astrid Helene og Anne Mette Jørgensen Møn

Læs mere

Verdeborgo - et besøg værd

Dejlige gæstfrie værter, som hele tiden forsøger at hjælpe med oplevelser udenfor og laver kulenariske overraskelser til middagen. Prøv især deres pizzaer, de er super. Autentiske værelser - dog ikke luksus, men har alt det basale og nødvendige. Omgivelserne er super hyggelige med en dejlig have, hvor der mulighed for at sidde hele vejen omkring huset. Så et absolut anbefalelsesværdigt sted med en rigtig dejlig atmosfære til en hyggelig ferie.

Læs mere
 
search map