Hotel i Grottaferrata i Lazio

Hotel Verdeborgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i Castelli Romani

Hotel Verdeborgo ligger midt i en stor, dejlig grøn have med flere hundrede år gamle træer. Hotellet er en del af et palæ fra det 19. århundrede, 18 km syd for Rom. Med bil tager det ca 5 minutter at komme fra hotellet til stationen i Frascatti, hvorfra du kan køre direkte til Roms hovedbanegård eller du kan vælge at køre til metrostationen Anagnina. Så det er det ideelle sted for dig, der gerne vil bo i grønne omgivelser men alligevel tæt på Rom. Centrum af Grottaferrata ligger et par kilometer fra hotellet.

Her vil du føle dig hjemme

Hotel Verdeborgo er et godt sted, hvis du søger et afslappet ophold omgivet af naturen. Hotellet er fint, både hvis du er på ferie, men også hvis du er på forretningsrejse, og hotellet har også rum, der kan bruges til møder. Officielt har hotellet tre stjerner, men den dejlige have og den smukke arkitektur gør sammen med den gode service og varme modtagelse, at det føles som mere. Atmosfæren her er fredfyldt, klassisk og uformel, og det gør, at du hurtigt kommer til at føle dig hjemme.

En perle af en have

Hotellets største plus er uden tvivl haven og terrassen, og i sommersæsonen serveres morgenmaden udenfor, når vejret tillader det. Så her har du mulighed for at begynde dagen med en kop morgenkaffe i det fri, mens du nyder duften fra havens blomster og træer.
Hotellet har også en restaurant som hedder Il Cavallino in Villa. Her serveres retter fra det romerske køkken baseret på friske lokale produkter, men også hjemmelavede pizzaer, et faktum som også tiltrækker mange lokale. Også i denne forbindelse er der mulighed for at nyde sin mad midt i den dejlige have. Baren indenfor byder på drinks og lette snacks. Hvis du kommer i bil, er der gratis parkering på hotellet. Ankommer du med tog til Frascatti, kan du kontakte receptionen for gratis transport til hotellet. WiFi er gratis og findes overalt på hotellet.

Læs mere om Hotel Verdeborgo

Værelser og lejlighed i klassisk stil

Hotel Verdeborgo har i alt 15 værelser i forskellige kategorier og en enkelt lejlighed. Værelserne er pænt indrettede, og har som minimum gratis WiFi, aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lazio

search map