Anmeldelser af Agriturismo La Selvotta

 
Agriturismo La Selvotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Selvotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Genzano di Roma og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Selvotta

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Selvotta som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Selvotta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens og familie fra Skanderborg boede på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma fra d. 29. juli til d. 2. august 2011.

Anderledes blev opholdet på La Selvotta. Vi mødte op et par timer før vi kunne chekke ind, så vi gik lidt rundt på hotellets område. Vi mødte et hold danskere, som fortalte os, at der var kommet nye ejere som desværre ikke talte engelsk. Da vores tur kom til indcheckning, blev vi præsenteret for den nye ejer. Han forstod ikke engelsk, men viste os værelserne vi skulle bo på. De var fine og der var ekstraopredning til vores sønner i stuen. Super godt. Hele opholdet blev dog mærket af, at de ansatte ikke forstod engelsk. Der blev ikke hilst på os når vi kom gående og der var ikke mange tjenere der havde mod på at komme til vores bord og tage imod bestilling. Vi havde heldigvis en lille parlør med, som kunne hjælpe os på vej. Vi følte os ikke velkommen på stedet og tror ejeren satser på det italienske publikum. Vi ankom fredag eftermiddag og alt blev gjort rent på værelset lørdag formiddag, men så heller ikke mere.

Der var gode forbindelser med tog til Rom fra Campeleone, som beskrevet på jeres hjemmeside. Supermarkedet ligger 10 min. kørsel fra stedet.

Det skal siges, at maden var super lækker på La Selvotta. Der var ingen menukort, hvilket også gjorde det svært at bestille. Men god italiensk mad til meget rimelige priser! Vi spiste 3 aftenmåltider og en frokost og prisen for 4 personer blev 200 euro.

Stedet ligger skønt og kan varmt anbefales, men stedet har meget at lære om betjening af turister!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Valby boede på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma fra d. 22. til d. 24. juli 2010.

Hver gang turen går til Italien, finder vi ferieboligen hos In-Italia. Det gør vi også næste gang. In-Italia har et godt udvalg og er super kompetente.

Turen gik denne gang til Midt- og Syditalien. Vi havde først et par overnatninger på agriturismo La Selvotta, Genzano di Roma. Det er et fint sted, hvor vi blev mødt med stor gæstfrihed. Stedet drives af en svensk/fransk kvinde, hvis svensk far også bor der. Vi spiste på stedets restaurant begge aftener. Det kan klart anbefales. Vi fik et par rigtig gode tip til ture i området. Præsentationen på In-Italias hjemmeside svarede til det, vi fik. Køleskabet på værelses kølede dog ikke særligt godt, men vi blev budt på koldt at drikke, hver gang vi mødte værtinden eller hendes far. Vi fik også et par flasker kold vand med til køreturen syd på + olivenolie. Det var et rart sted at tilbringe et par dage med stort og velholdt poolområde.

Herefter gik turen sydpå til Bacilicata til Trigvigno, La Foresteria di San Leo. Vi havde valgt stedet på grund af lejligheden Terrazza med den meget store terrasse med formidabel panoramaudsigt - og vi blev bestemt ikke skuffede. Det var formidabelt på alle tider af døgnet. Selve lejligheden var også superfin og veludstyret. Værtsparret taler ikke engelsk (men hun taler flydende fransk), men kan man et par gloser på italiensk, går det rigtigt fint. Vi fik fine tips til ture i området. Værtsfamiliens datter var på La Foresteria di San Leo fra om eftermiddagen, og hun taler en smule engelsk. Så hun kunne bistå, når det kneb med at forstå, hvad aftens menu bestod af. Selvom om vi havde valgt en lejlighed, spiste vi på stedet flere gange. Far og datter serverer og mor står for middagen - og den skal have de allerbedste anbefalinger for. Værtsfamilien bor på stedet og de var altid søde, hjælpsomme og imødekommende. Vi havde en fantastisk dejlig uge, det var en lang køretur, men det var det hele værd. Stedet ligger uhyre fredeligt.

Efter en uge i Bacilicata gik turen nord på igen til Lazio, Colli Sul Velino, Relais Villa d'Assio, hvor vi havde 5 overnatninger.

Selve Relais Villa d'Assio er et fint sted med imødekommende og venlig service, udsigten fra poolen er formidabel og området omkring poolen er kæmpestort, velplejet og fint. Vi havde valgt en lejlighed, Casale (familieværelse), fordi der er køkken. Vi nyder at gå på opdagelse i de lokale råvare og tilberede et enkelt måltid, som indtages på terrassen/i haven, mens vi nyder udsigten. Også de åbne vidder, den altdominerende natur og at Casale ligger lidt afsides i forhold til hotellet var tiltrækkende. Men man skal ikke vælge Casale på grund af køkkenet, og/eller, at det ligger lidt afsides. De åbne vidder og den altdominerende natur var på den tid af sommeren noget "amputeret" af de omkringliggende majsmarker. Vi vil anbefale, at man vælger et værelse.


Som In-Italia beskriver Casale, ligger standarden under hotellets standard.

Casale ligger ikke på selve Relais Villa d'Assio' område, men ca. 100 - 150 meter ud af landevejen i en indhegning omkranset af 2½ - 3 meter høje majs på 3 sider og landevejen på den sidste. Det skal bemærkes, at landevejen er relativt befærdet morgen og aften (lokaltrafik). Ikke at det var støjgener, men det var ubehageligt at gå de 100-150 meter af landevejen. Der blev kørt stærkt og den smalle vejkant var tilgroet, så man går på vejen.


Selve Casale var rent og pænt og der bliver gjort rent dagligt, fuldstændigt som på et hotelværelse. Men lugten i Casale er noget ram. Det er den samme som i en gammel kirke i Italien. Vi var nødsaget til at holde vinduerne åben og skabe gennemtræk for at kunne være der. Vi havde også døren åben den første dag/aften, men da vi fik besøg af Il topo (hvilket er naturligt da Casale ligger midt i majsmarken) holdt vi døren lukket - efter at den stakkels lille forskræmte mus var kommet ud. Vi så den ikke siden.


Vi er forberedte på, at køkkentøjet er af en beskeden beskaffenhed, men de få ting der var (2 gryder og 2 stegepander, intet andet), var af en meget ringe kvalitet og stegpanderne er værdiløse. Det ansporede os til at gå ud at spise. Vi kan anbefale den lille bjergby Labro ca. 5 km. fra Relais Villa d'Assio. Der er flere restauranter. Vi fandt en lille restaurant, hvor man kunne sidde ude og nyde den formidable udsigt. Mad og vin var enkel, god og meget billig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lissy og Jørgen fra Billund boede på Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma fra d. 15. til d. 17. september 2009.

En dejlig agriturismo hvor man ikke som andre steder behøver at bo en hel uge. Stedet er udmærket - gode værelser god forplejning. Fruen på stedet er svensker og behjælpelig med at gæsterne får et godt udbytte af besøget.
Stedet har en ideel beliggenhed i forhold til at besøge Rom. Der er få km til nærmeste togstation med ½ times afgang til Rom, hvor man ankommer til centrum . Vi (2 pers.) betalte 8 Euro tur/retur. Herefter en 24 timers billet til de åbne busser i Rom med fri af- og påstigning, pris 15 euro pr.pers.
Og så hjem om aftenen til dejlig ro efter hektisk larm i storbyen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 18 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map