Agriturismo i Genzano di Roma i Lazio

Agriturismo La Selvotta

 
Agriturismo La Selvotta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Selvotta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Genzano di Roma og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Selvotta er en landlig oase få kilometer fra Den Evige Stad Rom og dens lufthavne. Denne agriturismo er en levende organisme med husdyr, egenproduktion af frugt & grønt og dejlige grønne områder, som indbyder til afslapning og velvære.

Midt på en bakketop i skønne landlige omgivelser kan man herfra på klare dage skimte Ponza Ø ud fra Lazios kyst. Skulle man få dårlig samvittighed af at tilbringe for mange magelige timer ved det velformede poolområde, er udflugtsmulighederne mange: shoppe- og kulturindsprøjtning i Rom (ca. 25 km), strandtur (ca 30 km) eller et besøg i de mange charmerende byer her i Castelli Romani-området, som fx Ariccia eller Castel Gandolfo. Der er desuden 3 golfbaner i nærheden. For at komme til Rom kan man tage toget fra Campoleone (ca. 7 km) til Roma Termini (ca. 15-25 min.).

Læs mere om Agriturismo La Selvotta

På de 7000 m² venter der udendørsfaciliteter som swimmingpool (som indbyder til solrig afslapning), tennisbane og parkering blandt frugtplantager med kiwi, appelsiner, æbler og pærer og husdyr som hunde, katte, høns, får og geder. Og vender vi blikket indad byder denne agriturismo på en genuin restaurant, hvor der serveres mange af deres egne produkter i romerske retter.

Tillige har de en lille butik, hvor det er muligt at købe deres velsmagende specialiteter med hjem som et minde fra en spændende ferie i et spændende område i Italien. Disse hjemmelavede produkter rangerer lige fra oliven og vin til marmelade og biscotti (kiks/småkager).

De 10 indbydende farverige værelser har tv, minibar, pæne badeværelser med bruser (enkelte dog med kar). Ingen aircondition. Flere af værelserne er store og har plads til 4-5 personer.

Skjul teksten
 
 
search map