Ferieboliger og hoteller i Genzano di Roma

Infiorata
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger i området Castelli Romani på et lavt plateau, fra hvilket der er udsigt mod Nemisøen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Borgen

Dens oprindelse går tilbage til år 1100, hvor den blot bestod af få huse bygget omkring Santa Maria della Cima - kirken. Byen var på dens ene side omgivet af forsvarsmure, mens den del der vender ud imod søen var nemmere at forsvare, og derfor ikke behøvede en forsvarsmur. I 1235 byggede Cistercensenemunke en stor borg, og byen udviklede sig efterfølgende omkring denne. I 1427 gav Pave Martino d. 5. munkene tilladelse til at sælge Genzano-borgen samt den nærliggende Nemi-borg til Fyrsten af Colonna. I 1563 solgte Marcantonio Colonna ,som besejerede tyrkerne, den til Fabrizio de’ Massimi, som nogle år efter solgte den videre til Giuliano d. 1 Cesarini. Fra det tidspunkt var det Cesarini-familien, og senere Sforza-familien, som herskede i byen.

Seværdigheder

Byplanen, den karakteristiske ”tridente” (trefork), blev derfor udført i to omgange, den første i 1700-tallet og senere i 1800-tallet. Boulevarden af elmetræer, som stammer fra 1800-tallet, fører den besøgende som kommer fra Rom, op til byen. Et besøg til byen bør inkludere Palazzo Sforza-Cesarini og dens engelske have, Domkirken og byens fontæner. Sidst men ikke mindst bør man unde sig selv at besøge en af byens vinstuer!

Begivenheder:

- Infiorata: Spektakulær blomsterudsmykning i juni måned, på Corpus Domini-dag (2. søndag efter Pinse Søndag). Byens gader dekoreres med gigantiske blomsterfigurer, fra ca. 350.000 blomster!
- Festa del Vino Novello: I november måned fejres den nye vin og der er rigelige muligheder i byen for at smage den. Vinen serveres med lækkert surdejsbrød og de lokale charcuteriprodukter. Der er musik i gaden, og der arrangeres guidede ture gennem byen. I området produceres to D.O.C. hvidvine: Colli Lanuvini og Castellli Romani.

Læs mere om Genzano di Roma

Skjul teksten
 
 
search map