Anmeldelser af Villa Irlanda Grand Hotel

 
Villa Irlanda Grand Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Irlanda Grand Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaeta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Irlanda Grand Hotel

Læs personlige anmeldelser af Villa Irlanda Grand Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Irlanda Grand Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Superferie i Gaeta!

Bodde 10 netter på Villa Irlanda med våre to 15 år gamle jenter. Fantastisk hotel, med veldig hyggelig personale! Litt rolig for oss som er vant med charter ferier, men veldig deilig. Ligger litt avsides, helt på grensen mellom Gaeta og Formia. Bassenget er stort og flott, og det finnes en liten strand rett på andre siden av veien. Vil dog anbefale Serapo stranden som ligger 10 min. unna hotellet med bil. Det eneste vi har å utsette på hotellet, er at senger og puter er veldig harde i forhold til hva vi var vant med;)

Anbefaling til kommende gæster

Anbefaler en tur til Sperlonga som er en liten by ca. 20 minutter kjøring fra hotellet. I selve Gaeta finnes det endel restauranter nærmere gamlebyen, og en fin gatebar (Christian Bar). Bak denne baren er det en hyggelig liten restaurant med veldig god sjømat.

Villa Irlanda Grand Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Irlanda Grand Hotel
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map