Hotel i Gaeta i Lazio

Villa Irlanda Grand Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den smukke kyststrækning mellem Formia og Gaeta og lokker med både swimmingpool, børnepool, restaurant, store grønne arealer og nem adgang til strand. Dertil er udflugtsmulighederne talrige og omfatter tilmed metropolerne Napoli (ca. 90 km) og Rom (ca. 150 km).

Hvad skal vi se?

Ud over gode muligheder for besøg i Napoli og Rom, så bør man absolut ikke gå glip af kystbyerne Terracina (ca. 35 km) og Sperlonga (ca. 18 km). Terracina er livlig, historisk og især kendt for Jupiters Tempel og sine sandstrande, mens Sperlonga er kyststrækningens hvidkalkede perle, også med indbydende sandstrande. Den klipperige kyststrækning mellem Gaeta og Sperlonga hører til de smukkeste i Italien, naturligvis afhængig af, hvilke landskabstyper der falder i ens smag. Fra hotellet er der ca. 4 km til centrum af Gaeta. Der er en livlig strandpromenade det meste af vejen. Man kan også tage bussen til Gaeta - eller til den anden nærliggende kystby Formia.

Læs mere om Villa Irlanda Grand Hotel

Våde elementer: Strand og swimmingpool

Selv om Villa Irlanda ligger i første række ned til vandet, så løber den trafikerede kystvej mellem hotellet og havet. Men ingen grund til bekymring for en gangtunnel giver sikker adgang til havet. Nede på stranden finder man både sand og klippepartier. Ca. 200 m længere henne er der en privat strand, hvor man kan leje strandservice til rabatpris. Midt i hotellets store parkanlæg med både citron- og appelsintræer ligger swimmingpoolen. Her finder man også både børnepool og jacuzzi. Af andre udendørs faciliteter kan der nævnes gratis parkering ved indgangen.

Parkanlæg og elegangte bygninger

Hotellets værelser ligger spredt i de elegante ejendomme. Kun to af bygningerne har elevator, men de andre er kun i to plan. I en af de separate ejendomme finder man morgenmadssalen, hvor morgenmaden serveres som buffet. Her er der også mulighed for at nyde sit morgenmåltid udendørs - alt efter hvordan vejret arter sig. Der er også restaurant på stedet i en tidligere kirke - et meget elegant og ejendommeligt rum med smukt træloft. Som et alternativ til stedets egen restaurant, er der også andre spisesteder inden for gåafstand.

Læs om værelserne på Villa Irlanda Grand Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Irlanda Grand Hotel

Læs personlige anmeldelser af Villa Irlanda Grand Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Irlanda Grand Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Irlanda Grand Hotel

Læs mere
 
search map