Hotel i Gaeta i Lazio

Hotel Summit

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Summit er et stort pastelfarvel hotel, som ligger helt ned til vandet ca. 7 km fra Gaeta centrum. Man kan nærmest trille ned på stranden, så en mere bekvem beliggenhed skal man lede længe efter. Her midt på Lazios kyst har man har mulighed for at tage en dukkert i krystalklart vand, udforske undersøiske grotter og laguner og praktisere timelang solbadning.

Hotellet ligger i rolige omgivelser og der er nem adgang til strandniveau med elevator. Hotellet har også et Relax-område (mod tillæg) med uanede velværemuligheder som fx massage, mudderbad, swimmingpool, tyrkisk bad og fitnesscenter. Restauranten på stedet er velrenomeret i området og er specialiceret i kød- og fiskeretter. Ud over de veltilberedte retter bemærker man i restauranten de flotte blomsterdekorationer og de mange kunstværker.

Læs mere om Hotel Summit

Værelserne deler sig i to kategorier: med eller uden havudsigt og kan fås som enkelt-, dobbelt- eller tresengsværelse. De råder alle over aircondition, minibar, telefon, satellit TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

NB: Rygning er ikke tilladt hverken på værelserne eller i fælles lokaler.

Læs om værelserne på Hotel Summit

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map