Feriebolig i Gaeta i Lazio

Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Gajeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaeta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gajeta Residence ligger over for flådehavnen knap 600 meter fra Gaetas gamle medrivende bydel. Fra den rummelige fælles terrasse nyder man en god udsigt over havet og Lazios bugtende sydlige kyststrækning, eller Gaetabugten som den kaldes på disse kanter.

Respekt for det oprindelige

Selve bygningen har nogle hundrede år bag sig og er for nylig blevet pænt istandsat med sund respekt for bygningens oprindelige træk.

Læs mere om Hotel Residence Gajeta

Midt i byen

Et ophold på Gajeta Residence er ideelt for den type italiensentusiast, der ønsker at gøre holdt et par dage for at udforske historiske byer med al deres mangfoldighed af kulturelle tilbud og vitalitet. Det er naturligvis værd at bemærke, at vi befinder os midt i byen, hvorfor trafikstøj er uundgåelig. Til gengæld får man mulighed for at opleve en interessant by og hvis man bevæger sig lidt uden for byen et pænt udvalg af flotte gyldne sandstrande, klippekyst og gode udflugtsmuligheder til f.eks. Rom og Napoli.

Faciliteter

Af øvrige fælles faciliteter kan nævnes Internet Point, adgang til vaskemaskine, strygebræt og strygejern samt mulighed for at indtage et spartansk måltid på stedet. Når man ankommer i bil vil personalet på stedet sørge for at udlevere nødvendige parkeringstilladelser og anvise områder hvor parkering er tilladt. Silvia som driver stedet med sin mand taler i øvrigt et glimrende engelsk.

Pænt rummelige lejligheder

Lejlighederne er pænt rummelige og nydeligt indrettet og har alle køkkenhjørne, køleskab, badeværelse med toilet og brus, aircondition, satellitfjernsyn og telefon. Flere af værelserne har en lille fransk altan og/eller havudsigt. Mod bestilling og betaling af tillæg kan du få privat balkon eller terrasse.

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med dagsområde med skabskøkken og bord og stole og sovesofa samt natområde med dobbeltseng, og badeværelse med toilet og bruser og føntørrer.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejlighederne består af opholdsrum med skabskøkken og spiseområde med bord og stole samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser og føntørrer.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Hotel Belvedere

Sperlonga, Lazio

Hotel Aurora

Sperlonga, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lazio

search map