Anmeldelser af Grand Hotel Il Ninfeo

 
Grand Hotel Il Ninfeo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Il Ninfeo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gaeta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Il Ninfeo

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Il Ninfeo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Il Ninfeo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per og hustru fra Randers boede på Grand Hotel Il Ninfeo i Gaeta fra d. 15. til d. 19. maj 2006.

Vi kan varmt anbefale Grand hotel El nymfe til andre: fantastisk beliggenhed ved strand og hyggelig by tæt på, meget fin betjening på hotellet, meget lægger aftensmad (morgenmaden er som den er i italien ikke noget at skrive hjem om)

Da det var først på sæsonen, var vi stort set alene på hotellet, hvilket var en meget stor fordel, da vi blev meget forkælet af personalet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map