Hotel i Fregene i Lazio

Hotel Golden Beach

 
Hotel Golden Beach er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Golden Beach er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fregene og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Golden Beach ligger ca. 300 meter fra havet med en særpræget have på 950 m². Haven er indhegnet, så børnene kan frit boltre sig uden at forældrene behøver at bekymre sig. Her er enorme pinjetræer, frugttræer og palmer, der er med til at holde haven frisk og skyggefuld i sommermånederne. Her er ligeledes et dansegulv under åben himmel.

På toppen af hovedbygningen er der en stor solterrasse på næsten 300 m². Herfra er der en flot udsigt, og da der ikke er andre bygninger i samme højde, har man 360 graders udsigt ud over området og pinjetræerne, der danner et grønt tæppe om hotellet. Midt på terrassen er der i sommermånederne opsat pavilloner med solstole. En meget lille elevator fører fra stueplan til de øvrige etager og til terrassen. Hotellet har ingen parkeringsplads, men det er muligt at parkere på offentlige p-pladser på gaden. Restauranten er lys og har store vinduespartier ud mod haven. Der er plads til ca. 20 borde på den overdækkede terrasse i haven. Ved siden af restauranten er der en fjernsynsstue og et spillerum.

Læs mere om Hotel Golden Beach

Hotellet er 3-stjernet og består af tre bygninger. Vi mener dog at det ikke fortjener mere end 2 sole, da såvel installationer som indretning er meget gammeldags. Sagt på en anden måde: hvis du kan leve med at hverken indretning, belysning og badeværelserne er "opdaterede" og sætter du pris på den meget rimelige pris, så er dette sted et godt valg. Er ovenstående ikke noget for dig, bør du undlade at bestille dette hotel.

I hovedbygningen er der i alt 35 værelser, alle med store balkoner, tv, vifte i loftet samt badeværelse med bruser eller badekar. I sidebygningen er der i alt 10 værelser af en lavere standard end dem i hovedbygningen. Disse værelser har hverken ventilator, eller tv. I hotellets trejde tilbygning, der kaldes 'villaen' er der 5 værelser, og lige som dem i sidebygningen er de af lav standard, uden tv og ventilator. NB: vi anbefaler værelserne i hovedbygning, som er billige nok i forvejen... vi mener, at de andre er for spartanske.

Hotellet har en aftale med en nærliggende privat strand (med svømmebassin) om, at hotellets gæster her får 20% rabat. Der er også mulighed for at bade på to andre strande; én af dem med solstole og parasoler.

I området omkring hotellet kan man blandt andet se arkæologiske udgravninger fra Ostia Antica. I gåafstand fra hotellet findes en lille park Oasi di Macchiagrandi, hvor man kan tage på udflugt til fods eller på cykel.

Fra hotellet er det let at komme ind til Rom enten med tog eller bus. Fra busstoppestedet lige ved hotellet kan du komme de 3 kilometer hen til togstationen. Til lufthavnen er der kun 15 km og adskillige tankstationer på vejen, hvis lejebilen skal fyldes op. På forespørgsel kan hotellet (mod betaling) arrangere transfer t/r til lufthavnene i området samt til togstationen i Maccarena/Fregene.

Skjul teksten
 
 
search map