Ferieboliger og hoteller i Fregene

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kan således nemt kombinere en sol - og strandferie med dagsudflugter til Rom. Hovedstadens egne indbyggere ynder dog også at tage en tur ud til Fregene for at nyde en afslappende dag ved vandet og eventuelt slutte af med en aperitivo ved solnedgang inden turen går tilbage mod storbyen. 

Kommunen er Fiumicino, som også er nærmeste lufthavn. Lufthavnen ligger mindre end 20 km fra Fregene.

Kort over Fregene 

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Fregene. I beskrivelserne af de enkelte boliger, kan du læse meget mere om faciliteter afstand til vandet osv.
 
Skal du på badeferie med flere  generationer af familien eller en flok gode venner? Så er det en oplagt chance for at leje en hel villa i Italien. Her har I masser af privatliv og I slipper for at dele pool, terrasse og øvrige faciliteter med andre gæster.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os. Vi giver altid gerne flere gode råd og tips til din ferie.

Strand, restauranter, barer

Fregene byder på bred sandstrand med mørkt sand, og strandpromenade med restauranter, barer og caféer. I bunden af stranden, bag strandpromenaden er der en gammel pinjeskov, anlagt af Pave Clemens IX.

Læs mere om Fregene

Hvordan kommer man frem?

Det er nemt at komme til Fregene med både offentlige transportmidler og egen bil. Fra Rom by afgår der dagligt busser til Fregenes hovedtorv, og kommer man ad motorvej A1 skal man dreje af ved afkørslen Maccarese–Fregene.

Vil du tjekke det aktuelle udvalg af ruter fra Danmark til Rom Fiumicino Lufthavn, den nærmeste i forhold til Fregene, kan du bruge søgemaskinen her på In-Italia. Her kan du samtidig sammenligne priser fra de forskellige flyselskaber, så du er sikker på at få den bedste pris på din flybillet til Italien.

Udflugter

Det mest interessante udflugtsmål er uden tvivl Rom, som har nok seværdigheder til adskillige ferier. I de fleste tilfælde kan det være en god ide på forhånd at udvælge sig bestemte steder at besøge i byen, fremfor at forsøge at nå omkring til det hele i løbet af bare én dag. Besøg for eksempel Peterskirken og brug derefter tiden på at opleve stemningen i Roms gader - også de mindre sidegader lidt væk fra turiststrømmen.

Men udover den smukke italienske hovedstad findes der også et væld af mindre kendte attraktioner i nærområdet. Tag for eksempel en tur til Cerveteri for at opleve en anden af Lazios ældste byer, der har et spændende historisk centrum, der afspejler byens fascinerende historie, der går tilbage til 8. århundrede f.Kr.. Her findes også talrige restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. 

Skjul teksten
 
 
search map