Hotel i Frascati i Lazio

Minotel Camera con Vista

 
Minotel Camera con Vista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Minotel Camera con Vista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Frascati og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Minotel Camera con Vista ligger få skridt fra togstationen og midt på torvet i Frascatis centrum. Der er kort transporttid (ca. 30 minutter) til Roms banegård (Termini), hvor der er gode forbindelser til de øvrige dele af hovedstaden og til lufthavnene (Fiumicino med tog, Ciampino med bus).

Hotellet ligger på anden sal i et flot palæ, som stammer fra 1800-tallet. Bygningen er sidst blevet istandsat i 2001, men det er alt andet end tydeligt. Den monumentale trappeopgang er flot, men mørkt, og det er en skam, at sådan et flot palæ ikke holdes bedre.

Læs mere om Minotel Camera con Vista

På hotellet findes reception og otte værelser. Morgenmaden serveres i den lille stue eller på terrassen, der vender mod byens centrum. Mod betaling kan man få garageplads. I nærheden findes adskillige spisesteder og cafeer, og det hyggelige centrum er en oplagt mulighed for afslappende promenader i en romersk atmosfære.

Hotellets otte værelser er alle rummelige, men spartansk møblerede. De råder over fjernsyn, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Værelserne vender enten ud mod torvet eller ud mod dalen, fra de sidstnævnte værelser har man faktisk udsigt mod Rom.

Skjul teksten
 
 
search map