Hotel i Frascati i Lazio

Hotel Cacciani

 
Hotel Cacciani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cacciani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Frascati og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familienavnet Cacciani dækker først og fremmest over en velrenomeret og populær restaurant Ristorante Cacciani - derudover driver familien også hoteldelen Hotel Cacciani i smuk jugendstil ved siden af. Du kan altså spise godt og sove godt - samtidig med at du bor midt i Frascati med udsigt til Rom.

Hoteldelen

Hotel Cacciani ligger ved siden af restauranten og har en selvstændig indgang. Her finder man en reception, tv-sal og ca. 20 værelser fordelt på 3 etager (med elevator). Der er også en morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Hotel Cacciani

Udflugter til Rom

Som et alternativ til selve Rom, så vælger mange at bo i Frascati for at slippe for Roms kaos og til tider høje overnatningspriser. Fra Hotel Cacciani er der bogstaveligt talt kun to minutters gang til stationen, hvorfra man står på Termini (Roms hovedbanegård) efter ca. ½ times togtur. Afgangene er hyppige - ca. et tog i timen, og det sidste kører tilbage ved 22:00-23:00-tiden, således at man nemt kan nyde en middag på en af Roms utallige fortorvsresutauranter, inden man tager tilbage til Frascati.

Ristorante Cacciani

Restauranten, som også er åben for udefrakommende, er en dynamisk organisme med et professionelt, smilende og arbejdsomt team. Lokalerne er lyse og elegante. Som gæst på hotellet får man 10% rabat på menukortet - alternativt kan man vælge en 2- eller 3-retters menu til en fast pris inkl. et glas vin (den opgivne pris er for en 2-retters). Restauranten arrangerer - på forespørgsel - også madlavningskurser og vinsmagninger i deres vingrotte. Restauranten er lukket søndag aften og hele mandagen.

Ønskværdig beliggenhed

Hotel Caccianis beliggenhed opfylder alle tænkelig krav: 1] Tæt på togstationen, men ikke for tæt (gåafstand). 2] Ligger på en skråning og skuer mod Rom, som er et fantastisk syn om aftenen. 3] Ligger midt i byen - hele centrum kan nås til fods. 4] Man kan stadig ankomme i bil, da hotellet ligger på grænsen til miljøzonen ZTL. Man kan bestille en af hotellets få parkeringspladser på forhånd.

Værelserne på Hotel Cacciani

Værelse Standard

De 6 standardværelser er pænt indrettede. De har alle lcd sat-tv, wi-fi (gratis), aircondition, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig.

Værelse Standard med terrasse

De 10 standardværelser med terrasse er pænt indrettede. De har alle lcd sat-tv, wi-fi (gratis), aircondition, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har en møbleret terrasse. En ekstra opredning er mulig i halvdelen af værelserne.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Hotel Arcangelo

Rom, Lazio

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map