Hotel i Frascati i Lazio

Hotel Cacciani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familienavnet Cacciani dækker først og fremmest over en velrenomeret og populær restaurant Ristorante Cacciani - derudover driver familien også hoteldelen Hotel Cacciani i smuk jugendstil ved siden af. Du kan altså spise godt og sove godt - samtidig med at du bor midt i Frascati med udsigt til Rom.

Hoteldelen

Hotel Cacciani ligger ved siden af restauranten og har en selvstændig indgang. Her finder man en reception, tv-sal og ca. 20 værelser fordelt på 3 etager (med elevator). Der er også en morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Hotel Cacciani

Udflugter til Rom

Som et alternativ til selve Rom, så vælger mange at bo i Frascati for at slippe for Roms kaos og til tider høje overnatningspriser. Fra Hotel Cacciani er der bogstaveligt talt kun to minutters gang til stationen, hvorfra man står på Termini (Roms hovedbanegård) efter ca. ½ times togtur. Afgangene er hyppige - ca. et tog i timen, og det sidste kører tilbage ved 22:00-23:00-tiden, således at man nemt kan nyde en middag på en af Roms utallige fortorvsresutauranter, inden man tager tilbage til Frascati.

Ristorante Cacciani

Restauranten, som også er åben for udefrakommende, er en dynamisk organisme med et professionelt, smilende og arbejdsomt team. Lokalerne er lyse og elegante. Som gæst på hotellet får man 10% rabat på menukortet - alternativt kan man vælge en 2- eller 3-retters menu til en fast pris inkl. et glas vin (den opgivne pris er for en 2-retters). Restauranten arrangerer - på forespørgsel - også madlavningskurser og vinsmagninger i deres vingrotte. Restauranten er lukket søndag aften og hele mandagen.

Ønskværdig beliggenhed

Hotel Caccianis beliggenhed opfylder alle tænkelig krav: 1] Tæt på togstationen, men ikke for tæt (gåafstand). 2] Ligger på en skråning og skuer mod Rom, som er et fantastisk syn om aftenen. 3] Ligger midt i byen - hele centrum kan nås til fods. 4] Man kan stadig ankomme i bil, da hotellet ligger på grænsen til miljøzonen ZTL. Man kan bestille en af hotellets få parkeringspladser på forhånd.

Værelserne på Hotel Cacciani

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cacciani

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cacciani som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cacciani. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Cacciani

En lille perle

Venlig betjening, både på hotellet, og i restauranten, hvor maden er spændende og helt i top.

Læs mere

Rigtig fint

Et godt sted at bo, hvis man vil tage toget ind til Rom. Fint værelse og sød betjening.

Læs mere

Weekend i Frascati

Meget godt hotel og kanon placering. Terrasse med vidunderlig udsigt. God morgenmad og venligt, familiært personale. En aften regnede det, og vi lov at låne "mors" paraply og da vi ønskede en kop te om aftenen, i værelset, var det ikke noget problem. Kort sagt, fantastisk!

Læs mere

Hotel Cacciani i Frascati - 30 min togrejse sydøst fra Rom

Et dejligt lille hotel med en fantastisk restaurant. Vi havde fået oplyst, før vi rejste, at restauranten er lukket søn-man. Desto gladere blev vi ved ankomst søndag omkring tolv: de serverede frokost til 14.30. Så vi havde fornøjelsen af at nyde en tre-retters menu inklusive vin for kun 35e. Denne frokost var et af højdepunkterne i vores to-dages besøg i Frascati!

Læs mere

Fantastisk beliggenhed på et rigtig godt hotel med firestjernet restaurant

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Cacciani

Læs mere
 
search map