Anmeldelser af Holiday Village

 
Holiday Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Holiday Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fondi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Holiday Village

Læs personlige anmeldelser af Holiday Village som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Holiday Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Torjus og hans familie fra Rungsted Kyst boede på Holiday Village i Fondi fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde overordnet en god oplevelse. Der var en fantastisk strand, søde mennesker og godt klima.

Har I været glade for byen og området?
Svar: Området lige omkring Holiday Village har ikke noget at byde på. Det foregår inden for resortets område. 10 km nordvest for Holiday Village ligger Terracina som er en hyggelig by, og 10 km sydøst for Holiday Village ligger Sperlonga som også er en fin by.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Svar: Ja. Der gik nogle dage inden de fik gang i Swimmingpoolen - men ellers var det som beskrevet.

Har I tips til de næstkommende?
Svar: Hvis man ønsker at opleve kultur og historie, så skal man være indstillet på at køre længere ture.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Svar: Aftenunderholdningen på stedet kører til mellem klokken et og to om natten - hver nat - og høres tydeligt i hele området, hvilket ikke er optimalt for helt små børn som gerne vil sove.

Tak for hjælpen med at arrangere og god service i øvrigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Thomas og familie fra Greve boede på Holiday Villaga fra 12. juli til 19. juli 2008

Vi boede på Holiday Village i Fondi fra 12-18 Juli 2008. Pæne små campinghytter, rene og praktiske. Vi boede i en 2-værelses med plads til 5 pers, en dobbeltseng i det ene rum og en køjeseng og en enkelt seng i det andet. Vores køleskab virkede ikke men blev straks, med Italiens hurtighed (8 timer), skiftet til et der virkede. Stedet er en campingby og velholdt. Der er underholdning dagen igennem undtagen i siestaen 13.00-16.00. Underholdningen slutter ved 1.00 tiden og kan høres over det meste af pladsen.

På stranden, som er dejligt lavvandet og god, koster 2 liggestole incl. parasol 18 euro. Der er højttalere der spiller musik ud over stranden og de ansatte kommer med ghettoblastere ned på stranden og laver konkurrencer og underholdning. Der er ikke megen ro og fred på stedet. Området er lukket for biler etc. så for børn er det alletiders at de selv kan gå lidt rundt og lege. Der var problemer med poolen, da vi kom og den blev først åbnet 3 dage senere, der er entre for alle på pladsen, denne var dog inkluderet i In-Italias rejsepakke, derfor var der stort set kun børn der er i poolen. Desuden er poolen lukket på mandage og mellem klokken 13.00 og 16.00 alle andre dage, man skal have bade"hat" på, denne kunne købes ved poolen. Restauranten åbnede først ved 19.30-tiden og alt undtagen kaffe/is baren var lukket mellem 13.00 og 16.00. Vi havde intet køkkenhjørne som besværliggjorde madsituationen, da der ikke er mulighed for at købe sandwich eller andet på stedet til frokost, hvilket vi havde troet vi kunne. Fint sted når man har børn med, hvis man kan abstrahere fra larmende underholdning dagen og natten igennem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map