Feriebolig i Fondi i Lazio

Holiday Village

 
Holiday Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Holiday Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fondi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Holiday Village er et indbydende og kvalitetsbevidst feriecenter lige ned til Lazios skønne sandstrande. Et ophold i disse omgivelser indbyder til syd, sol og sommer i al sin herlighed: her finder man swimmingpool, børnepool og alle de faciliteter, man kan ønske sig.

Udflugtsmulighederne kan næsten ikke udtømmes: tag fx på øhop til Ponza, Santo Stefano, Ventotene eller Capri. Eller aflæg de mange kunst- og kystbyer et besøg: Sperlonga, Terracina, Fondi, San Felice Circeo eller Gaeta.

Læs mere om Holiday Village

Holiday Village, som så dagens lys for første gang for ganske nylig, er nærmest et helt lille samfund for sig med stisystemer, grønne områder, strand og alle tænkelige faciliteter.

I restauranten finder man både a la carte-menuer, panoramisk udsigt, selvbetjening og pizzeria med stenovn.

Derudover finder man swimmingpool (badehætte er et krav - kan købes på stedet), en bar, scene til underholdning, solterrasse, legeplads, supermarked og vaskeri. Mod betaling kan gæsterne benytte strandfaciliteterne, tennis og fodboldbaner. Fællesfaciliteterne deles i øvrigt med campinggæsterne på stedet. Bemærk at underholdningen dækker konkurrencer og musik, som varer ca. til midnat.

Treværelseslejlighed i Residence med 4+1 sovepladser:
- Lejlighederne i Residence vender ud mod Middelhavet og har en stor solterrasse, som ikke deles med resten af komplekset. Lejlighederne ligger i stueplan og på 1. sal og består af et opholdsrum med køkkenniche, to soveværelser, badeværelse med toilet og bruser, tv og aircondition.

Etværelseslejlighed i Bungalow med 2+1 sovepladser:
- De mange bungalows ligger også nær havet. Denne type er i mursten og har en fin møbleret veranda. Der er desuden et lille køkken, som er adskilt fra soveværelset med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed i Bungalow med 4+1 sovepladser:
- Denne type er et træhus og har en fin møbleret veranda. Der er desuden to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og badeværelse med toilet og bruser. Denne type har ikke køkkenhjørne, men køleskab.
Treværelseslejlighed i Bungalow med 5+1 sovepladser:
- Denne type er et træhus og har en fin møbleret veranda. Der er desuden et opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til en person, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map