Hotel i Fiumicino i Lazio

Hotel La Villetta

Morgenmadssalen Værelse med køkkenhjørne Veranda til to af suiterne
 
Hotel La Villetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Villetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiumicino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i et roligt kvarter, hvor der er gratis parkering, blot 200 m fra kanalen med butikker og restauranter i Fiumicino. Lufthavnen ligger fire km væk og du kan tage taxa mellem hotellet og lufthavnen. Nemt og bekvemt.

Et lille, hyggeligt hotel

Hotellet er et lille, hyggeligt hotel med 12 værelser. Det åbnede i oktober 2007 og er moderniseret. Hotellet har allerede en fin tradition omkring vandrebøger: en gæst efterlader en bog og tager til gengæld en anden med sig - med det resultat, at mange forskellige sprog er repræsenterede i det lille bibliotek.

Læs mere om Hotel La Villetta

Værelserne er pæne og farverige. De har alle aircondition, hårtørrer, fladsskærms-tv og wifi.

Standard:
- Der er seks standardværelser på hver ca. 10 m² med 1½-mandsseng og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne ligger i stueetagen og er lidt trange, hvorfor der ikke er plads til ekstra opredning. Bemærk at denne type værelse er meget lille og kan kun gå an til to personer for én nat og hvis man ikke stiller krav til plads.

Superior:
- Der er seks superiorværelser på ca. 16 m² med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse værelser er lidt større end standardværelserne. En ekstra opredning er muligt i næsten alle værelserne mens to ekstra opredninger er muligt i et enkelt værelse.

Støj fra den nærliggende lufthavn høres kun svagt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Villetta

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Villetta som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Villetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel La Villetta

Roligt og tæt på lufthavnen

For os var det bare et overnatningssted, da vi ankom sent med fly. Værelse ok til en enkelt nat, men morgenmaden var elendig og ren selvbetjening, da vi overhovedet ikke så nogen fra hotellet om morgenen inden afgang. Positivt at det er få kilometer fra lufthavnen og alligevel et yderst roligt sted. Gratis wifi !

Læs mere

Hanne og Leon fra Gjerlev boede på Hotel La Villetta i Fiumicino fra d. 5. til d. 6. juni 2012.

Et dejligt hotel nær lufthavnen. Alting er ok. En gårdhave med appelsiner, hvor man kan sidde og nyde varmen.
Morgenmaden italiensk ( lidt småt ift. dansk standard)men meget venligt personale. Men det er jo også billigt ift. værelsernes standard.

Læs mere

Jørn og hustru fra Fredensborg boede på Hotel La Villetta i Fiumicino fra d. 17. til d. 18. maj 2010.

Slutspurten på vort italienske eventyr blev tæt på lufthavnen i Fiumicini i hotel "Villetta". Et lille hyggeligt hotel i et roligt,afslappet kvarter med stor fordel af nem og tæt placering på lufthavnen. Venligt og hjælpsomt personale.
Man kan gå ture langs kanalerne,der går ind igennem byen,og studere et aktivt fiskerliv.

Læs mere

Ulla og Bjarne fra Sakskøbing boede på Hotel La Villetta i Fiumicino fra d. 31. januar til d. 1. februar 2009.

Hotel La Villetta i Flumicino - OK lille B & B med dejlig kort afstand til lufthavnen. En helt anderledes oplevelse af by så tæt på det gamle Rom. Eneste anke - vi kunne ikke få værelset før ca. 1 time senere end I havde skrevet. Der var simpelt hen ingen betjening, men så fik vi en lang gåtur langs kanalen.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Villetta

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Villetta

Læs mere
 
search map