Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

 
Villa Iris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Iris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corchiano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En kilometer uden for den lille by Corchiano ligger denne flotte villa med udsigt over de grønne bakker, som er dækket af oliventræer, nøddebuske og vinmarker. Vi er kun 60 km fra Rom, og villaen er derfor et godt udgangspunkt både for udflugter til selve Den evige Stad og til de mange andre spændende byer i det nordlige Lazio.

Have med pool, pizzaovn og grill

Rundt om villaen ligger en stor have med havemøbler, brændeopvarmet pizzaovn, grill og ikke mindst et 15 x 6 meter stort svømmebassin. Her er ca. 12 km til Civita Castellana, hvor man finder supermarked og nærmeste togstation. Dog er der bager, købmand, slagter, frugt- og grønthandler mm i Corchiano.

Læs mere om Villa Iris

Villa med 5 soveværelser:
Villaen er på ca. 210 m² fordelt på forskellige etager.

I stueetagen finder vi en stor opholdsstue med åben pejs, køkken, spisestue og et lille badeværelse med bruser.

På første etage findes endnu en opholdsstue med åben pejs, to soveværelser med hver deres badeværelse med bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med to enkeltsenge samt 1 badeværelse med badekar.

På anden etage/hems, hvortil man kommer ad en vindeltrappe, er der en lille stue med tekøkken og seng eller sovesofa til to personer samt en terrasse med udsigt.

Villaen er bl.a. udstyret med vaskemaskine, satellit-TV, ovn, mikrobølgeovn, barnestol og strygejern.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Iris

Læs personlige anmeldelser af Villa Iris som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Iris. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa Iris

Nydeligt!

Et nydeligt sted! Meget god plads både inde og ude, flot pool område, rent og ordenligt.
Vi kommer tilbage!

Læs mere

Afslappende ferie i et smukt hus

Dette var vores tredje besøg og huset og miljøet giver stadig mulighed for en afslappende ferie med hele familien (6 voksne og 5 børn i alderen 12 - 2 år) Swimmingpoolen, pizzaovnen og udendørs grillen er steder at møde hinanden, hvor huset og miljøet byder på gode muligheder for stilleaktiviteter. Med Rom inden for en times kørsel, er det for os det ideelle sted at bo.

Læs mere

Oktoberdage

Nogle fantastiske fine dage, hvor vi var heldige med vejret. Op mod 20 grader hver dag. En hjertelig modtagelse af engelsktalende værtinde. Et stort hus med masser af plads til os 8 herunder 2 børn. Stort alrum, hvor vi tændte ild i pejsen. Godt køkken, da vi endelig fandt ud af, hvordan ovnen fungerede. Eneste minus her i slutningen af oktober var, at det var koldt inde da varme ikke tændes før begyndelsen af november.
God beliggenhed. Stille og fredeligt med en stor have. Med bil kan man tage til mange spændende og smukke steder. Godt at tage toget til Rom, men det tager lidt tid med mange stop. Der var sikkert andre hurtigere tog også.

Læs mere

En perle i Lazio

Utroligt dejligt hus med seks værelser, seks badeværelser samt en seperat mini-lejlighed på 2. sal. Vi havde voksenafdeling i stueetagen (to vær. med egne badevær.) og unge-afdeling på første sal (fire vær. med egne badevær.). Vi var fire voksne og syv børn (10-16 år.).

Poolen blev flittigt brugt - det samme gjorde adgangen til internettet på den nærliggende "Friend's Cafe" - (= lille bar på tankstationen). Villaen ligger ugenert i en lille landsby - væk fra vejen.

Husk solcreme og myggespray, og se at få bestilt et ophold i Villa Iris. Huset, poolen og grunden overgik i dén grad vores forventninger!

Læs mere

Fantastisk ophold i Villa Iris

Vi var 4 familier som delte villaen (7 voksne og 7 børn) Det var et storslået hus med dejlige værelser, et dejligt badeværelse til hvert værelse og et fantastisk udeområde. Poolen var også god. Ejeren var meget venlig og gav os en rundvisning i huset og fortalte dets historie.

Den lille by Corchiano var charmerende og havde et par gode isbarer og et stort pizzeria lige rundt om hjørnet fra villaen. Området var et godt udgangspunkt for udflugter til de omkringliggende områder, vi havde en dejlig dag i Bolsena og ved den nærmeste sø Lago di Vico.

Vi kan varmt anbefale denne villa!!

Læs mere

Smuk og autentisk italiensk villa

Villa Iris er en gammel, men moderne, smuk villa på stor grøn ejendom omkring 9 mil nord for Rom. Vi lejede hele villa i en uge, og alle var meget tilfredse. Hvert soveværelse havde sit eget private badeværelse - meget komfortabel, når man rejser en masse sammen. Masser af plads og frem for alt en stor gårdhave, hvor vi brugte en masse tid. Poolen er stor og velholdt. Alt var rent og ejerinden meget imødekommende og sød. Kan helt sikkert anbefale et ophold her. Det eneste mulige negative er vel, at du er nødt til at køre til alt - selve Corchiano havde ikke meget at byde på. Ellers meget smukke, landlige landskab med hasselnødlunde og oliventræer.

Læs mere
 
search map