Villa i Corchiano i Lazio

Casa Grion

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggende under 1 km uden for den lille landsby Corchiano i det nordlige Lazio finder man Casa Grion, der ligger i en have omgivet af hasselnødder, vinmarker og olivenlunde.

Udforsk området

Corchiano er en af områdets mange småbyer, hvor etruskernes tilstedeværelse stadig anes, og udgør et godt lokalt udgangspunkt, da man her finder indkøbsmuligheder mm. På vejen mod Corchiano finder man desuden nærmeste restaurant, og ca. 2 km fra huset ligger der en rideskole.
Ønsker man at udforske området, ligger huset i overkommelig afstand til både Bracciano-, Vico- og Bolsenasøen. Man befinder sig desuden omkring en times kørsel med bus eller tog fra Rom (70 km). Foretrækker man derfor at lade bilen stå, kan man fra den nærliggende by Civita Castellana (også hospitalsby - 12 km) tage toget ind til Den Evige Stad. Går man desuden og drømmer om en dag ved havet, kan vi oplyse om, at der er små 60 km til kysten.

Læs mere om Casa Grion

Udstyret have og poolområde

Haven er udstyret med havemøbler og poolområdet med liggestole. Man finder desuden privat parkering til huset. Vi gør opmærksom på, at ejerne selv bor i den ene ende af huset i stueetagen og har egen indgang. De er venlige og behjælpelige, hvis man ønsker oplysninger om nærområdet og holder sig ellers for sig selv.

Villaen på Casa Grion

Hus m. privat pool

Huset er beliggende i en høj stueetage og har således adgang ad en udvendig hovedtrappe (8 trin). Huset er på 200 m2 der fordeler sig på et opholdsrum/spisestue, et køkken med ovn, microovn, kaffemaskine og opvaskemaskine samt åben pejs, og fem dobbeltværelser – hvert med eget badeværelse med toilet og brus. Fra opholdsrummet er der udgang til en overdækket terrasse, hvor der er bord og stole. Der er desuden vaskemaskine i huset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map