Hotel i Colli sul Velino i Lazio

Relais Villa d'Assio

Pool nummer to Den nærliggende sø Piediluco -og de imponerende menneskeskabte vandfald Cascata delle Marmore Villaen som huser suiterne Prato (græs) og Fuoco (ild) Suite Prato Suite Pratos badeværelse Suite Fuoco
 
Relais Villa d'Assio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Villa d'Assio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colli sul Velino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her vil du knibe dig i armen for at være sikker på, at du ikke drømmer, for Relais Villa d'Assio ligger smukt på landet midt i bjergene og lokker med den perfekte kombination af komfort og natur. Nyd den skønne lavendel og de lange rosmarinhække. Stedets egen restaurant og den store pool med landskabsudsigt er indbydende elementer på stedet. Der er ca. tre km til nærmeste landsby, Colli sul Velino - og regionen Umbrien ligger i baghaven. Hop om bord i det grønne.

Her står oplevelserne i kø

Hvis dit formål med ferien er en kombination af kultur og natur, kan du næsten ikke finde noget mere spændende område end bjergene i den nordlige del af regionen Lazio, hvor du samtidig bor lige på grænsen til Umbrien og ikke langt fra Toscana. Området er indtil videre forholdsvis ukendt blandt danske turister, og jeg er næsten tilbøjelig til at sige heldigvis, for det betyder, at du stadig kan nå at opleve de mange seværdigheder i forholdsvis fred og ro. Du bor tæt på de imponerende Marmorvandfald, søen Piediluco, den døende by Civita di Bagnoregio, de mange etruskerbyer, domkirkebyen Orvieto men også monsterparken Parco dei Mostri. Er du glad for at vandre eller cykle, er Relais Villa d'Assio også et godt udgangspunkt, og selv i vintermånederne, har området meget at byde på.

Læs mere om Relais Villa d'Assio

Restaureret med respekt for det oprindelige

Relais Villa d'Assio er et restaureringsprojekt af en lille 1800-tals landsby med bjerge, kanalen Santa Susanna med fiskeopdræt (dambrug) og naturreservatet Riserva dei Laghi Lungo e Ripasottile til nabo. Der er blot ca. 100 km til Roms pulserende kulturliv, hvis der bliver lidt for stille, men også bekvemt, hvis du vælger at flyve til Rom. Hotellet består af en lille landsby, hvor værelserne er placeret i forskellige bygninger rundt omkring i de gamle gader. Relais Villa d'Assio er også et populært konferencecenter, så der er mulighed for at koble sig på nettet, da der er wi-fi på hele hotellet. Du skal heller ikke blive overrasket, hvis du pludselig befinder dig midt i en italiensk bryllupsfest, for den smukke natur tiltrækker også store italienske familiebegivenheder.

Gode faciliteter for de aktive

Poolen er ikke til at stå for. Kæmpestort bassin, børnepool og jacuzzi står til gæsternes fulde rådighed (mod beskedent tillæg kan du bestille obligatorisk badehætte og store håndklæder til poolen). Hører du til de aktive er der desuden mulighed for at spille tennis, basketball og fodbold. I området finder du også en anlagt natursti, som leder forbi Santa Susanna-floden og den er oplyst i aftentimerne. Hvis musklerne bliver ømme, så kan du mod tillæg nyde en gang massage på stedet. Hotellet har et grill-område, hvor der fra tid til andenarrangeres temaaftener. I restauranten Ristorante Tempe (hvor der også serveres morgenmad) er der mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale og regionale køkken, og kokken arbejder ud fra nærhedsprincippet om at benytte lokale råvarer, hjemmebagt brød, olivenolie, vin fra egen produktion og grøntsager fra køkkenhaven.

Komfortable værelser

Værelserne ligger som nævnt spredt ud over den lille landsby. De er alle pænt men enkelt indrettet og har som minimum, aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Vi kan ikke garantere nogen særlig form for udsigt.

Suiterne

- For gæster som ønsker kreativitet og livsberigende omgivelser, har hotellet to suiter, der ligger ca. 300 m væk i et roligt hjørne af området, langt fra larm og uro, og tæt på flora og fauna. Suiterne som er indrettet med elementer fra de italienske design-ikoner Kartell og Guzzini, tilbyder i sandhed enestående og særprægede overnatningsmuligheder. Villaen er en genopbygget, antik, romersk villa, og bag suiterne ligger de udtryksfulde rester af den romerske villa Villa del Senatore Romano Quinto Assio helt tilbage fra år 100 e.kr. Der er ikke aircondition i suiterne.

Læs om værelserne på Relais Villa d'Assio

Skjul teksten
 
 
search map