Hotel i Colli sul Velino i Lazio

Relais Villa d'Assio

Pris fra pr. pers.
Den store swimmingpool Pool nummer to Villaen som huser suiterne Prato (græs) og Fuoco (ild) Suite Prato Suite Pratos badeværelse Suite Fuoco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her vil du knibe dig i armen for at være sikker på, at du ikke drømmer: Relais Villa d'Assio er gudeskønt og lokker med den perfekte kombination af komfort og natur. Nyd den skønne lavendel og de lange rosmarinhække. Stedets egen restaurant og den store pool med landskabsudsigt er indbydende elementer på stedet. Der er ca. tre km til nærmeste landsby, Colli sul Velino - og regionen Umbrien ligger i baghaven. Hop om bord i det grønne.

Restaureret med respekt for det oprindelige

Relais Villa d'Assio er et restaureringsprojekt af en lille 1800-tals landsby med bjerge, kanalen Santa Susanna med fiskeopdræt og naturreservatet Riserva dei Laghi Lungo e Ripasottile til nabo. Der er blot ca. 100 km til Roms pulserende kulturliv. Hotellet består af en lille landsby, hvor værelserne er placeret rundt i gaderne. Der er mulighed for at koble sig på nettet, da der er wi-fi på hele hotellet.

Læs mere om Relais Villa d'Assio

Gode plaskemuligheder

Poolen er ikke til at stå for. Kæmpestort bassin, børnepool og jacuzzi står til gæsternes fulde rådighed (mod beskedent tillæg kan man bestille obligatorisk badehætte og store håndklæder til poolen). Til de aktive er der desuden mulighed for at spille tennis, basketball og fodbold. I området finder du også en anlagt natursti, som leder forbi Santa Susanna-floden og er oplyst i aftentimerne. Hvis musklerne bliver ømme, så kan du mod tillæg nyde en gang massage på stedet. Hotellet har også skabt et grill-område, hvor der sommetider arrangeres temaaftener. I restauranten Ristorante Tempe (hvor der også serveres morgenmad) er der mulighed for at stifte bekendtskab med det lokale og regionale køkken, som arbejder ud fra nærhedsprincippet om at benytte lokale råvarer, hjemmebagt brød, olivenolie og vin fra egen produktion og grøntsager fra egen køkkenhave.

Suiterne:
- For gæster som ønsker kreativitet og livsberigende omgivelser, har hotellet to suiter, der ligger ca. 300 m væk i et roligt hjørne af området, langt fra larm og uro, og tæt på flora og fauna. Suiterne som er indrettet med elementer fra de italienske design-ikoner Kartell og Guzzini, tilbyder i sandhed enestående og særprægede overnatningsmuligheder. Villaen er en genopbygget, antik, romersk villa, og bag suiterne ligger de udtruksfulde rester af den romerske villa Villa del Senatore Romano Quinto Assio helt tilbage fra år 100 e.kr. Der er ikke aircondition.

Læs om værelserne på Relais Villa d'Assio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Anbefalinger til dig

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Casa Oliva

Bargni di Serrungarina, Marche

search map