Civitavecchia, Lazio Processione del Venerdì Santo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Il Venerdì Santo (Langfredag) kan man i byen Civitavecchia være vidne til et religiøst optog til ære for den afdøde Kristus. Optogets rødder menes at kunne dateres helt tilbage til år 899.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De hætteklædte

Dengang troede man, at verdens undergang var nær, og derfor udsatte mange sig selv for hårde straffe for at afsone alle deres synder og komme i paradis. Optoget kaldtes dengang for Processione degli Incappucciati (Optoget for de hætteklædte), da de troende deltagere bar hætter og havde bare fødder. I dag bærer de deltagende fakler, hvide klæder, hætter og har bare fødder og lange kæder om anklerne. De bærer dels kors og dels træstatuer af Kristi Passion på deres skuldre, og en statue af den sørgende Jomfru Maria bæres af kvinderne.

Optog igennem Civitavecchias gader

Optoget, som tæller op til 800 deltagere, starter ved kirken Chiesa della StellaPiazza Leandra og fortsætter gennem Civitavecchias gader i omkring 2 timer.

 
search map