Anmeldelser af Casa Ciotti

 
Casa Ciotti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Ciotti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Civita Castellana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Ciotti

Læs personlige anmeldelser af Casa Ciotti som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Ciotti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og Søren fra Greve boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 18. til d. 20. juli 2009.

Spændende sted. Forekom skrabet til prisen. Også her ingen viskestykker eller karklude. En lille Electrolux hotelminibar var køleskabet. Det kunne dårligt holde madvarer kolde. Havemøblerne havde ikke været tørret af i meget lang tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familie fra Frederiksberg C boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 15. til d. 18. juli 2006.

Det var et utroligt dejligt sted vi boede. Der var så narurskønt og dejligt. Værtsfolkene var så søde og hjælpsomme og alt var i den skønneste orden. Især var det en stor fornøjelse at der var de dejligste hunde på gården. Det er ikke altid dyr bliver behandlet godt sydpå, og det kan som dyreven være svært at se på, og det kan i den grad ødelægge ens ferie, men her blev dyrene passet rigtig godt, og det var skønt at opleve. Vi har på hjemmesiden læst om folks rejseoplevelser. Der var beskrevet at flere ikke var helt tilfreds med morgenmaden på stedet. Jeg må sige at vi fik den dejligste morgenmad, med gårdens egen marmelade og honning, og det smagte så godt, og portionerne var rigelige. Det eneste der ikke var så godt var trafikstøjen fra hovedvejen på den ene side af gården, det tog lidt af idylen. Vi lejer meget gerne lejlighed gennem in-italia igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og kollegaer fra København Ø boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 20. til d. 23. april 2006.

Vi blev alle overrasket over, at stedet lå ud til en rimelig trafikeret vej. Det er ikke lige det, man forbinder med "bondegårdsferie". Men igen, vi var der ikke ret meget, så vi klarede "støjen" i stiv arm. Men måske I kunne gøre opmærksom på det på jeres hjemmeside. Ellers var det et idyllisk sted. Og hundene var dejlige :-)

Morgenmaden på stedet var uhyre spartansk. Den anden morgen var der faktisk et par stykker, der kørte ned efter brød og pålæg. Vi tænkte, om italiensk morgenmad generelt er "kedelig", men da vi var på Sicilien for to år siden, blev der disket op med alverdens lækkerier.

Byen var jo lille, men smuk. Og så havde den en station og et tog der bragte os til Rom. Så det var perfekt. Lørdag aften spiste vi på en lokal restaurant, og det var helt fint.

Alle tre biler havde store problemer med at finde stedet. Dog kan jeg her lige sige at det store skilt udenfor bondegården, hvor der står Casa Ciotti, er temmelig misvisende. Der er godt nok en stor dør, men den er hermetisk lukket, og det er ikke indgangen. Den ligger nogle hundrede meter længere nede af vejen, ned af en lille vej og så igen ned af en markvej. Der er bare ikke noget vejskilt ude på den "store" vej - så man kan cirkle noget rundt, og synes at det hele er MEGET mærkeligt :-)

Men alt i alt var det et skønt ophold. Fint sted. Dejligt vejr (også det gjorde I godt). Og den syngende nattergal der underholdt os hele natten, vænnede vi os til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 17 voksne
Navn
Inger og familien fra Aalborg boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi havde en rigtig dejlig ferie, men før jeg kommer til de gode oplevelser vil jeg nævne den dårlige.
I bør efter min mening rette jeres beskrivelse af køkkenforholdet i Acacie lejligheden - der står at der er et køkkenhjørne, men det bedste ord man kan bruge om køkkenhjørnet er et tekøkken.
Køkkenet består af en lille vask - en stor tallerken kan ikke være i vasken, to kogeplus hvor der ikke kan stå en pande og en gryde ved siden af hinanden og et meget lille minibar "køleskab".
En minibar er ikke beregnet til opbevaring af madvarer - det er ikke koldt nok, mælkeprodukterne blev sure fra dag til dag. Vandet, øllen og vinen var lunkent. Dagstemperaturerne var 35 grader eller derover og så har man altså behov for noget køligt at drikke. Man kan selvfølgelig sige at når man er i Italien skal man spise ude, men efter feriestart i en storby og restaurationsmad i flere dag er det dejligt med hjemmelavet mad. Med andre ord -- "køkkenhjørnet" er ubrugeligt til at lave andet end morgenmad/frokost i og det er max en stjerne værd. Vores køkkenhjørne på Borgo
Santa Maria for to år siden var klasser over dette.

De gode oplevelser:
Vi havde en meget varm og meget dejlig ferie på Casa Cioti, hvor vi slappede af i skyggen fra træerne udenfor vores lejlighed og svømmede i stedets swimmingpool. Foruden den obligatoriske dagstur til Rom, kørte vi flere dejlige ture i området. Vi besøgte bl.a. marmorvandfaldet (Cascate delle Marmore), et fantastisk sted, vi besøgte monsterparken Parco dei Mostri i Bomarzo, Bolsena-søen og flere bjergbyer bl.a. Amelia. Måske burde vi have dyrket byen Civita Castellana lidt mere, det viste sig at være en spændende og egentlig ret stor by - men vi opdagede det for sent.
Italien er et dejligt land, Casa Cioti er et behageligt, afslappende og roligt sted - og katten og hunden er dejlige.

Vi vender helt sikkert tilbage til In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Nina og Kjeld fra København Ø boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Så nåede vi frem til sidste ophold på turen: Casa Ciotti lige uden for Citta Castellana i Lazio, ca 50 km fra Rom. Vi krydsede virkeligt fingre på vejen fra Abbadia for, at også det sidste sted skulle være godt. Og det var det! Lige bortset fra at der er en enkelt detalje i in-Italias kørevejledning, som kostede os lidt besvær (og som bør rettes- se note ), levede stedet i alle henseender op til vores forventninger. Stedet ligger i et smukt åbent, let skrånende terræn med oliventræer, det er velpasset, og lejlighederne (vi boede i ’mrs. Flight’) er enkelt indrettede, men der er hvad der skal være. Værtsparret er utroligt venlige og hjælpsomme – og man kan bestille lækre småretter, fremstillet af stedets egne produkter, hos husets frue.
Man skal være indstillet på lidt støj fra den lokale vej udenfor – men det er prisen for at kunne komme meget hurtigt ud og se omegnens seværdigheder: Villa d’Este, Hadrians villa, Villa Farnese, Villa Lante osv. Rom er også tæt på (men vi afstod pga af varmen/været der mange gange før). I det hele taget er Lazio-området et spændende, men i turistmæssig henseende noget overset område. Rom synes at have suget al interessen til sig. Vi vender meget gerne tilbage, og håber at in-Italia kan finde noget i området, der har de samme kvaliteter som Casa Ciotti!?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inge og familie fra Græsted boede på Casa Ciotti i Civita Castellana fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Det er anden gang, vi lejer bolig i Italien gennem Jer, og vi har været særdeles tilfredse. Vores Bolig i Casa Ciotti var helt perfekt til os. Stedet er dejligt, og det at man kan gå lige ud af huset og sætte sig i skyggen af blåregn (tror, vi at det var) og nyde udsigten og tilværelsen, og den lille kat, det straks invaderede os, nød vi meget. Den fulgte os i hælene, når vi gik tur på området i oliven-plantagen. Vi gjorde mange udflugter i området, og vi vender meget gerne tilbage. Skulle vi senere få mulighed for en ny ferie i Italien, vil vi helt klart søge bolig gennem Jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Britt og Klaus boede på Casa Ciotti fra d. 21. til d. 24. April 2000, efter at de havde været en uge i Borgo San Gregorio på Sicilien. De skrev efter hjemkomsten:

Efter en uges tid på Sicilien rejste vi op til Casa Ciotti nord for Rom. Også et virkelig lækkert sted med masser af tidligere tiders stemning. Giuseppina og Massimo var igen to dejlige og imødekommende værter, som gjorde opholdet hyggeligt. Casa Ciotti var valgt ud fra vores ønske om at se Rom. Det skulle dog vise sig at blive problematisk. 
Vi rejste uden bil og kunne kun komme rundt på de lånte cykler og via offentlig transport. Der ligger en privat jernbane 3 km. væk, inde mod byen. Herfra går et bumletog mod Rom, som tager 1 time og 30 minutter. Afgangene er få og uregelmæssige og det, suppleret med at den sidste afgang tilbage fra Rom er klokken 20.30, gør, at man ikke kan slappe af i Rom. Det er f.eks umuligt at spise derinde, idet restauranterne først åbner klokken 19.30 eller 20.
Den anden mulighed for transport var "den rigtige" togstation ca. 6 km. væk. Den prøvede vi også en dag. Her er togene lidt hurtigere, 1 time og 6 min., men cykelturen hjem er ubehagelig. Det er små bjergveje og de er bælgmørke. Dem vil vi ikke anbefale på cykel.
Til slut er der så busserne. Og dem kan man kun trække på smilebåndet af. Der findes f.eks. ingen køreplaner, så det er totalt umuligt at planlægge noget. Man ved ikke, hvornår man kan komme afsted, og man ved ikke, hvornår det bliver muligt at komme hjem. Desuden tager visse afgange alt for lang tid. 2 timer helt præcist. Den rute kørte vi nemlig både ud og hjem.
Den sidste dag havde vi lidt problemer med at komme ind til Rom. Det var helligdag, så det næste tog gik først om fire en halv time. Så ville vi førsøge os med en bus. Derfor spurgte vi Massimo og Giuseppina, hvornår de kørte. Det vidste de dog ikke, for deres busplan var forældet og busselskabet havde ikke udsendt en ny. Derpå kørte Massimo os til busstationen, som lå et par hundrede meter væk, for at spørge chaufførerne. De fortalte så, at næste bus var om en time, men at den ville tage 2 timer om at nå Rom. Vi var meget taknemmelige for Massimos hjælp. Det havde vi ikke selv kunnet klare. Men altså, konklusionen er, at Casa Ciotti er et skønt sted - hvis man har bil. Det er ikke ideelt som udgangspunkt for Rom-ture via offentlig transport.
[..] Tak for hjælpen undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2000
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map