Agriturismo i Civita Castellana i Lazio

Casa Ciotti

 
Casa Ciotti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Ciotti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Civita Castellana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Ciotti ligger i udkanten af Civita Castellana (3 km fra centrum) langs den antikke Via Flaminia. Gården blev indtil sidste århundrede brugt som station for de hestevogne, der fulgte den flaminske vej til og fra Rom, som dengang lå en dagsrejse herfra (40 romerske mil). I dag er det faktisk meget let at komme til Rom herfra både med bil og tog.

I opholdsstuen på første sal i gårdejerens hus underskrev pavens tropper i 1870 den endelige kapitulation til den nydannede italienske hær og dens general Cadorna, der otte dage efter angreb og erobrede Rom.

Læs mere om Casa Ciotti

Casa Ciotti er omgivet af en stor grøn have med egetræer der er flere hundrede år gamle, en have med antikke roser fra begyndelsen af 1900-tallet, olivenplantage og frodige marker. Huset blev helt restaureret i 1997, da de nuværende ejere flyttede fra Rom til landet hvor - som de udtrykker det - "luften er rarere". De har indrettet gården således at gæsterne kan få et indtryk af hvordan man levede i området før industrialiseringen, så der er ikke fjernsyn, video eller andet lignende udstyr i lejlighederne. Desværre kan man se tegn af vores tid fra huset, da højspændingskabler befinder sig på den ene side af gården sammen med hovedvejen. Det ændrer dog ikke ved at både voksne og børn kan nyde husets have og pool. Solnedgangen over landbrugsjorden set fra portico ved Le Mimose og Gli Ulivi lejlighederne er også en oplevelse værd.

Lejlighederne og de fælles rum ved Casa Ciotti er møbleret med antikke, bekvemme møbler og har alle køkken og badeværelse. Poolen ligger bagved lejlighederne i skyggen af et gammelt egetræ og tæt ved en mark med oliventræer. Desuden er det muligt at benytte sig af en fælles træovn, læsesal, bordtennis og flere andre fælles lokaler. På gårdens område er det muligt at gå afslappende ture langs gamle stier, ned mod floden Tiber, hvor der findes bjergvægge rige på fossiler, antikke etruskiske gravsteder og middelalderlige borge og vagttårne, der i dag henligger som ruiner.

Gården producerer - udover olivenolie - økologiske grøntsager, frugt og æg som kan købes til en hjemmelavet middag ved den fælles grill og ovn. Vi gør venligst opmærksom på at der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende vej i dagstimerne.

Skjul teksten
 
 
search map