Anmeldelser af La Villetta Suite

 
La Villetta Suite er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Villetta Suite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ciampino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Villetta Suite

Læs personlige anmeldelser af La Villetta Suite som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Villetta Suite. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Nær togstation

Vi boede å La Viletta Suite to nætter på vej hjem fra Italien. Stedet blev valgt ud fra, at der var mulighed for parkering, og det var tæt på en togstation, som havde forbindelse til Rom. Der er ikke restauranter i umiddelbar nærhed, den nærmeste ligger cirka 10 minutter væk. Værelset var rent og fungerede fint til to overnatninger, hvor vi allerede ikke opholdte os særlig meget på hotellet. En hyggelig lille have. Morgenmaden var god. Man kunne høre flyene lidt, og så var der lidt lydt mellem værelserne, ellers et roligt område.

Ciampino som feriedestination

La Villetta Suite
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Godt, fordi der god parkering og det var nær en togstation.
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på La Villetta Suite
Familieværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map