Hotel i Ciampino i Lazio

La Villetta Suite

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo tæt ved byen, lufthavnen og Castelli Romani i grønne omgivelser

Hvis du ikke har lyst til at bo lige midt i Roms travle gader, eller blot har brug for en overnatning på vej til eller fra lufthavnen, så er La Villetta Suite et rigtig godt alternativ. Det kan også være, at du har lyst til at tilbringe din ferie i de små hyggelige landsbyer i vinområdet Castelli Romani. Det er også her paven har sin sommerresidens Castel Gandolfo, som kun ligger 8 km fra La Villetta Suite. Villaen ligger kun 1 km fra Ciampino Lufthavn og 300 meter fra togstationen, hvorfra du kan køre til Roms centrum på et kvarter.

Swimmingpool og afslapning i haven

La Villetta er et afslappet sted med en venlig værtsfamilie, og det ligger i et stille område af Ciampino. Det er det perfekte sted til et kort besøg, hvis du kun er et smut forbi Rom og skal flyve videre fra Ciampino. Det bedste ved La Villetta er nok den charmerende have med både terrasse og en lille swimmingpool.

Nyd din morgenmad i haven eller på værelset

I sommersæsonen bliver morgenmaden serveret på terrassen, så du kan starte din dag med de berusende dufte fra de mange blomster i haven. Hvis vejret ikke er til dette, serveres morgenmaden på dit værelse eller i spisestuen. Om dagen er terrassen og poolområdet åbent for dig, og hvis du hellere vil ligge og slappe af end at hoppe i vandet, er der også liggestole. Parkering er enkel og gratis (på gaden), og der er gratis internet i hele villaen.

Læs mere om La Villetta Suite

Dejlige værelser med god komfort

La Villetta er en mindre privat villa, som kun indeholder 6 værelser i alt. Værelserne er hyggelige og elegant indrettet og tilbyder aircondition, sattelit-TV, WiFi, minibar og et privat badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map