Hotel i Ciampino i Lazio

Hotel Roma Sud

Hotel Roma Sud Hotel Roma Sud Lobby/reception Eksempel på dobbeltværelse Eksempel på dobbeltværelse Barområde Eksempel på Tresengsværelse Eksempel på Tresengsværelse
 
Hotel Roma Sud er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Roma Sud er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ciampino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med et ophold på Hotel Roma Sud vil du bo centralt i Frascati området og lige ved en motorvejsafkørsel. Derfor udmærker hotellet sig også ved, at være et godt valg hvis du kommer syd eller østfra og skal have et tidligt morgenfly ud af Rom eller netop er ankommet til Rom sent, og skal have et sted at sove inden turen går videre.

Hotellet er reelt et tre stjernet hotel, men har faciliteterne til at blive et 4 stjernet hotel. Her er rent og pænt og prisen er meget konkurrencedygtig i forhold til hoteller tættere på lufthavnen. Det hjælpsomme personale, får dig hurtigt i godt humør og du vil føle dig velkommen.

Hotel Roma Sud er et fornuftigt 3 stjernet hotel, hvor du får meget for pengene. Det er et hotel der lever op til de 3 stjerner og lidt til. Dette hotel er specielt velegnet til den første eller sidste overnatning, hvor det er vigtigt at bo i umiddelbart nærhed af lufthavnen i Rom.

Skulle sulten melde sig har hotellet en restaurant med lokale specialiteter, hvis ikke de nærmeste restauranter virker endnu mere tillokkende. I receptionen møder du som det første hotellets venlige personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Hotel Roma Sud ligger kun 20 kilometer fra Roms centrum.  Ciampino lufthavnen er kun ca 10 km væk og den store Fiumcino lufthavn er ca 40 km væk.

Værelserne på Hotel Rome Sud

Hotellet har 116 velfungerende værelser. De har alle et privat badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden findes der også en hårtørrer. Der er mulighed for at lave kaffe eller te på værelset.

Læs mere om Hotel Roma Sud

Skjul teksten
 
 
search map