Ferieboliger og hoteller i Ciampino

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ciampino har et indbyggertal på omkring 37.000, så der er altså ikke tale om nogen helt lille by. Det betyder, at du her finder mange indkøbsmuligheder, restauranter og hoteller.

Byen er opkaldt efter den berømte arkæolog Giovanni Giustino Ciampini, som boede her i det 17. århundrede. I dag er byen dog primært kendt på grund af den lille Rom Ciampino Lufthavn, der blandt andre lavprisselskaberne easyJet og Vueling benytter.

Egentlige  historiske seværdigheder finder man ikke mange af i selve Ciampino. Der er til gengæld kun et kvarters kørsel ind til Rom, som i den henseende jo er lidt af et slaraffenland.

Kort over Ciampino 

Klip på kortet og få et overblik over byen, samt placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder her. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller i Ciampino 

Uanset om du blot skal bruge et sted at overnatte en enkelt gang i forbindelse med en flyforbindelse, eller du ønsker at bo i byen flere dage, kan du nemt finde et hotel i søgemaskinen her på siden.

Du behøver blot angive datoer for at få en oversigt over den indlogering In-Italia Rejser tilbyder i Ciampino. Du kan klikke ind på de forskellige hoteller og andre ferieboliger for at få mere information om stederne. Er der noget, du ikke finder svar på, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om Ciampino

Skjul teksten
 
 
search map