Anmeldelser af Agriturismo Casale Sasso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Casale Sasso

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Casale Sasso som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Casale Sasso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn beliggenhed nær Rom

Fantastisk dejligt familiedrevet sted med engagerede værter og skønne omgivelser.
Beliggenheden nord for Rom omgivet af oliventræer og vinsokke er ganske vidunderlig med kig til Middelhavet og ud over kystlinjen. Så afgjort et besøg værd.

Lazio som feriedestination

Agriturismo Casale Sasso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Casale Sasso
Værelse (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

En oase på bakken

God advarsel om, at sidste stykke var dårlig, store huller at forcere. Meget venlig modtagelse. Dejlige rummelige værelser. Værten udleverede en informativ brochure om det område, som han havde lavet selv. Hjælpsom med at ringe til restauranter for at foretage reservationer, da de fleste kun taler italiensk. Dejligt pool område med fantastisk udsigt i alle retninger. Stedet emmer af ro, perfekt til "komme ned i tempo" og lade op. Det var nemt at komme med offentligt til Rom. Vi efterlod bilen på togstationen Marina de Cerveteri, købte billetten (dagsbillet) i kiosken og tog toget frem og tilbage.

Anbefaling til kommende gæster

At prøve hans vine er et must, især hans Cabernet Sauvignon. Vi anbefaler stærkt restauranten Zi Maria, der er opført i værtens brochure.

Agriturismo Casale Sasso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Meget ujævn vej
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Casale Sasso
Værelse (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Calabrien

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

search map