Hotel i Cerveteri i Lazio

Agriturismo Casale Sasso

 
Agriturismo Casale Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Casale Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerveteri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ud over vinproduktionen og den gode beliggenhed i forhold til Rom, så har Agriturismo Casale Sasso også både pool og fire velindrettede værelser, hvor I nemt bo fire personer. Og sætter du samtidig pris på et godt værtskab, så vælg dette landsted.

Fred, ro, landskabsudsigt og swimmingpool

Dette skønne landsted ligger i absolut fredelige omgivelser for enden af en blind vej. Det har mange fordele og kun én lille ulempe - nemlig at ankomstvejen er lidt ujævn. Fra ejendommen er der en smuk udsigt over de omkringliggende bakkedrag og havet, som er ca. 10 km væk. Ved den indbydende bønneformede swimmingpool er der naturligvis solterrasser med liggestole og pavillon, hvis man skulle ønske at søge lidt skygge.

Læs mere om Agriturismo Casale Sasso

Egenproduktion af vin og olie

Værterne Ubaldo & Fulvia er også vinbønder - og viser glædeligt deres vinkælder frem, hvor det også er muligt at smage deres egenproduktion af rød- og hvidvine samt at købe nogle flasker med hjem, hvis man skulle falde for smagen. Derudover dyrker de grøntsager, bl.a. artiskok, og producerer deres egen olivenolie. Morgenmaden serveres som buffet enten i morgenmadssalen eller i den lukkede veranda - og her vil der være rig mulighed for at smage deres produktion af frugt og marmelade. Nærmeste restaurant ligger ca. 2 km fra stedet.

Stranddag eller Romdag?

Hvis man søger et alternativ til den tillokkende swimmingpool med den smukke landskabsudsigt, så anbefales det at tage på stranden, fx ved Campo di Mare, som ligger ca. 10 km væk. Her finder man en blanding af sand og småsten - og der er både offentlige (gratis) og private strande, hvor man kan leje parasole og strandstole. Mange ville også vælge at tage en dag til Rom, som ligger ca. 50 km væk. Fra stationen i Marina di Cerveteri (9 km væk) afgår der tog til San Pietro-station ca. hver ½ time. Turen tager ca. 25 minutter og sidste hjemrejse er ofte først ved midnatstid, så man kan nemt nå at nyde en middag på en af Roms utallige fortorvsrestauranter i centrum. Fra San Pietro-station er der fx kun ca. 700 m til Peterspladsen. Endelig ligger Braccianosøen blot ca. 25 km væk og Castello di Santa Severa blot ca. 11 km væk.

Værelserne på Agriturismo Casale Sasso

Værelse

De fire værelser ligger alle i stueplan med selvstændig indgang udefra. De er alle forskellige i indretningen, som er varm og personlig. Værelserne har lcd-tv (satellit i dobbeltværelserne), loftsvifte og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelserne har mulighed for en ekstra opredning (fast sengeplads), og to af værelserne har sågar plads til to ekstra opredninger til familier på fire personer (faste sengepladser). Hvis man bestiller et enkeltværelse, så får man et dobbeltværelse til enkeltværelsespris. Det er ikke muligt at bestille barneseng. Der er ikke køleskab på værelserne, men i morgenmadssalen står der et stort køleskab, der frit kan benyttes af gæsterne.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Agriturismo La Pulledraia

Alberese, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map