Hotel i Cerveteri i Lazio

Agriturismo Casale Sasso

 
Agriturismo Casale Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Casale Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerveteri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ud over vinproduktionen og den gode beliggenhed i forhold til Rom, så har Agriturismo Casale Sasso også både pool og fire velindrettede værelser, hvor I nemt bo fire personer. Og sætter du samtidig pris på et godt værtskab, så vælg dette landsted.

Fred, ro, landskabsudsigt og swimmingpool

Dette skønne landsted ligger i absolut fredelige omgivelser for enden af en blind vej. Det har mange fordele og kun én lille ulempe - nemlig at ankomstvejen er lidt ujævn. Fra ejendommen er der en smuk udsigt over de omkringliggende bakkedrag og havet, som er ca. 10 km væk. Ved den indbydende bønneformede swimmingpool er der naturligvis solterrasser med liggestole og pavillon, hvis man skulle ønske at søge lidt skygge.

Læs mere om Agriturismo Casale Sasso

Egenproduktion af vin og olie

Værterne Ubaldo & Fulvia er også vinbønder - og viser glædeligt deres vinkælder frem, hvor det også er muligt at smage deres egenproduktion af rød- og hvidvine samt at købe nogle flasker med hjem, hvis man skulle falde for smagen. Derudover dyrker de grøntsager, bl.a. artiskok, og producerer deres egen olivenolie. Morgenmaden serveres som buffet enten i morgenmadssalen eller i den lukkede veranda - og her vil der være rig mulighed for at smage deres produktion af frugt og marmelade. Nærmeste restaurant ligger ca. 2 km fra stedet.

Stranddag eller Romdag?

Hvis man søger et alternativ til den tillokkende swimmingpool med den smukke landskabsudsigt, så anbefales det at tage på stranden, fx ved Campo di Mare, som ligger ca. 10 km væk. Her finder man en blanding af sand og småsten - og der er både offentlige (gratis) og private strande, hvor man kan leje parasole og strandstole. Mange ville også vælge at tage en dag til Rom, som ligger ca. 50 km væk. Fra stationen i Marina di Cerveteri (9 km væk) afgår der tog til San Pietro-station ca. hver ½ time. Turen tager ca. 25 minutter og sidste hjemrejse er ofte først ved midnatstid, så man kan nemt nå at nyde en middag på en af Roms utallige fortorvsrestauranter i centrum. Fra San Pietro-station er der fx kun ca. 700 m til Peterspladsen. Endelig ligger Braccianosøen blot ca. 25 km væk og Castello di Santa Severa blot ca. 11 km væk.

Værelserne på Agriturismo Casale Sasso

Værelse

De fire værelser ligger alle i stueplan med selvstændig indgang udefra. De er alle forskellige i indretningen, som er varm og personlig. Værelserne har lcd-tv (satellit i dobbeltværelserne), loftsvifte og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelserne har mulighed for en ekstra opredning (fast sengeplads), og to af værelserne har sågar plads til to ekstra opredninger til familier på fire personer (faste sengepladser). Hvis man bestiller et enkeltværelse, så får man et dobbeltværelse til enkeltværelsespris. Det er ikke muligt at bestille barneseng. Der er ikke køleskab på værelserne, men i morgenmadssalen står der et stort køleskab, der frit kan benyttes af gæsterne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Casale Sasso

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Casale Sasso som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Casale Sasso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo Casale Sasso

Lokalt, personligt, hjertevarmt, rustikt og smukt

Her fandt jeg en lille lokal B&B med stor gæstfrihed og varme. Meget personligt, og meget søde og imødekommende mennesker, der laver dejlige rustikke og lokale italienske retter, som man kan købe til aftensmad, hvis ikke lige vil køre til en restaurant (der er intet i gåafstand).

Eneste minus (jeg ville have givet 4,5 men kan ikke give en halv stjerne) at det er italiensk morgenmad, som er fin nok, men bestemt ikke continental breakfast, og væggene mellem værelserne må være meget tynde, for der er lydt.

Men udsigten med små bjerge bag huset og landskabet med udsigt helt udover Middelhavet er fantastisk. Helt klart en ferie værd. Det er ikke et sted for børn, der er ingen muligheder for at lege eller spille bold på området.

Læs mere

Skøn beliggenhed nær Rom

Fantastisk dejligt familiedrevet sted med engagerede værter og skønne omgivelser.
Beliggenheden nord for Rom omgivet af oliventræer og vinsokke er ganske vidunderlig med kig til Middelhavet og ud over kystlinjen. Så afgjort et besøg værd.

Læs mere

En oase på bakken

God advarsel om, at sidste stykke var dårlig, store huller at forcere. Meget venlig modtagelse. Dejlige rummelige værelser. Værten udleverede en informativ brochure om det område, som han havde lavet selv. Hjælpsom med at ringe til restauranter for at foretage reservationer, da de fleste kun taler italiensk. Dejligt pool område med fantastisk udsigt i alle retninger. Stedet emmer af ro, perfekt til "komme ned i tempo" og lade op. Det var nemt at komme med offentligt til Rom. Vi efterlod bilen på togstationen Marina de Cerveteri, købte billetten (dagsbillet) i kiosken og tog toget frem og tilbage.

Læs mere
 
search map