Anmeldelser af Villino Viterbo

 
Villino Viterbo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villino Viterbo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villino Viterbo

Læs personlige anmeldelser af Villino Viterbo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villino Viterbo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henrik og Lone fra Fjerritslev boede på Villino Viterbo i Cerenova fra d. 13. til d. 19. oktober 2005.

Turen gik rigtigt godt og levede fuldt op til vores forventninger. Det eneste problem, der dog kunne have blevet stort, var da strømmen gik. Vi fandt ud af at der ikke var noget nødnummer til bureauet i Ceranova og da Italien ikke har individuelle relæer inde i de respektive huse var vi noget på den. Vi gik over til naboen og efter en del fagter forstod han problemet og havde en nøgle til boksen der sad centralt placeret for hele vejen. Det undrer mig hvis ikke det er noget der af og til sker for danskere da man jo sjældent i Danmark får problemer ved at have ovn og vaskemaskine tændt samtidigt. Heldigvis skete det søndag aften og der var masser af folk hjemme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map