Feriebolig i Cerenova i Lazio

Villino Marta

 
Villino Marta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villino Marta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villino Marta ligger i via Viterbo, en rolig vej beliggende i Cerenova ca. 2 km fra stranden og 600 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder.

Der er tale om et rækkehus med adgang til kvarterets fælles svømmebassin (åbent fra den sidste uge i juni til den første uge i september), som ligger lige rundt om hjørnet. Ved huset er der privat have både foran og bagved med grill. Det anbefales varmt til familier, der ønsker god plads samt faciliteter for børn, og som ikke går så meget op i møblement, da det godt kan defineres en lettere kitch kombination af farver og stil.

Læs mere om Villino Marta

Fireværelseshus med 6 sovepladser:
- Boligen er fordelt på to etager og består af stor opholdsstue med pejs og sova samt spisebord og udgang til husets to haver, lille køkken (komfur med 3 gasblus og 1 elplade samt køleskab), soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge hvert og to badeværelser / toiletter. Her er endvidere fjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map