Anmeldelser af Villa Margherite

 
Villa Margherite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Margherite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Margherite

Læs personlige anmeldelser af Villa Margherite som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Margherite. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Grete og rejsefæller boede på Villa Margherite i Cerenova fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Vi har været glade for opholdet i Cerenova. Huset levede stort set op til vores forventninger. Største problem var vandtrykket i huset, som betød at der det meste af dagen var store problemer med at få vand i almindelighed og varmt vand i særdeleshed ud af hanerne på badeværelset på 1.sal - og ikke mindst i badekarret. Så den stod på kolde korte bade de fleste dage.

Det var forventeligt meget varmt og også stor luftfugtighed, så vi var glade for lofts-viften i soveværelset, men det ville være meget gavnligt med en vifte også i det andet værelse. Heldigvis kunne vi låne en bordvifte af bekendte i Rom - ellers ville nætterne have været ulidelige.
Luftfugtigheden betød også, at huset virkelde lidt indelukket og klamt, så vi luftede ud hver gang lejligheden bød sig. Når vi var hjemme, tilbragte vi dog alle de vågne timer på terassen!

Men bortset fra de få problemer, havde vi det fint. Den tilsynsførende var vældig sød og hjælpsom, og tilbød f.eks. at køre os til huset, da vi havde hentet nøglen (vi kom med toget fra lufthavnen til Cerenova) Hun snakkede udmærket engelsk og var behjælpelig med køreplaner til toget og andre praktiske oplysninger.

Vi var glade for den veludstyrede "delikatesse-afdeling" i det ellers meget lille supermarked nær huset. Vi fandet ud af, at der faktisk arbejdede en engelsk kvinde, der gik igen på caféen om aftnen, og som hjalp os over de værste sprogproblemer. Vi havde også stor fornøjelse af det lille frugt og grønt-marked hver formiddag ved det lokale butikstorv.
De større indkøb klarede vi i det store Spar-supermarked i den anden ende af byen, men det var lidt langt at gå med tunge indkøbsposer.

Vi fandt ud af, at der faktisk gik en lokal bus fra den ene ende af byen til den anden, men vi blev aldrig helt klar over køretiderne. Var dog heldige at komme med den til Cervéteri en dag togene til Rom strejkede.
Derfra gik der en lille minibus til Tomba Etrusca (stort område med etruskergrave fra år 700-400 før Kristus - bestemt et besøg værd).
Vi benyttede os udelukkende af offentlig transport, og købte en 7-dagesbillet for 23 euro, som gav ubegrænset adgang til alle tog, metro og busser både lokalt og i Rom. Den var tjent ind på den fjerde dagstur til Rom. Da vi var der i 10 dage var det en vældig god ordning. Man skal holde sig fra det gennemgående tog, der kommer fra Pisa - det var fuldstændig proppet de dage, vi kom med det.

Endelig må vi gøre lidt reklame for restauranten Six, der lå på stranden lige neden for huset. De serverede udelukkende fisk og skaldyr og det var super lækkert og til en rimelig pris. Dejlig beliggenhed 50 meter fra bølgerne og meget sød og venlig betjening - både ejeren og en tjener talte udmærket engelsk. Når det nu var den eneste "rigtige" restaurant i nærheden, kunne vi ikke have forlangt det bedre og nåede vist op på 4 besøg, så vi til sidst blev behandlet som stamkunder!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map