Anmeldelser af Casa Sutri

 
Casa Sutri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sutri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Sutri

Læs personlige anmeldelser af Casa Sutri som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sutri. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Leo og rejsefælle fra København S. boede på Casa Sutri i Cerenova fra d. 15. til d. 22. september 2007.

Hus og omgivelser helt ok. Men der er mangler ved bl.a. inventaret: Der var ikke vinglas og snapseglas - kun vandglas. Der mangler en ordentlig brødkniv samt en el-vandkoger - vi måtte varme kaffevand i en gryde. Der manglede også en advarsel om, at såfremt man kom til at lukke hoveddøren udefra uden af have nøglen med, vil man være lukket ude fra huset. Desuden var det også meget vanskeligt at komme til at låse hoveddøren op på grund af karmen til myggenettet. Første aften vi kom hjem efter en tur, hvor vi ikke havde ladet lyset udenfor være tændt, da vi tog af sted, var det meget vanskeligt at finde nøglehullet, derfor lod vi lyset være tændt derefter.

In-Italia's kommentar

Desværre er ikke alle køkkener i ferieboliger lige godt udrustede - elkogere er iøvrigt ikke så udbredte i Italienske hjem/køkkener som i Danmark, hvorfor vand ofte koges i en kasserolle m.v..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map