Feriebolig i Cerenova i Lazio

Casa Sutri

 
Casa Sutri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sutri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sutri ligger i via Sutri, en rolig vej beliggende i Cerenova ca. 2 km fra stranden og i kort afstand (ca. 200 meter) til indkøbsmuligheder.

Der er tale om et velmøbleret hus med adgang til kvarterets fælles svømmebassin (åbent fra den sidste uge i juni til den første uge i september), som ligger lige rundt om hjørnet. Det anbefales varmt til familier, der ønsker god plads samt faciliteter for børn.

Læs mere om Casa Sutri

Fireværelseshus med 4/5 sovepladser:
- Huset er fordelt i to etager og råder over terrasse med grill i stueetagen og terrasse på første sal. Lejligheden er endvidere udstyret med vaskemaskine og fjernsyn samt selvstændigt varmeanlæg, hvis du skulle vælge at bo her i det koldere årstider. Offentlig parkeringsplads findes i gaden ved huset.
I stueetagen findes soveværelse med enkeltseng, stor opholdsstue med sofa, pejs samt spisebord, separat køkken med 4 gasblus og ovn samt badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen haves udgang til udendørs terrasse med grill og havemøbler.
På første sal findes soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og udtrækseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra gangen på første sal haves udgang til udendørs terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map