Feriebolig i Cerenova i Lazio

Appartamento Giacinti

 
Appartamento Giacinti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Giacinti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerenova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Giacinti ligger i kvarteret Campo di Mare, som ligger omkring stranden. Boligen befinder sig ca. 100 meter fra stranden og 500 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder. I højsæsonen finder man bar og spisesteder på den karakteristiske lido. I Cerenova centrum (ca. 2 km) finder du ellers indkøbscentre og restauranter hele året rundt.

Lejligheden ligger i stueetagen i en større ejendom med flere boliger. Her råder du dog over egen terrasse med bord og stole samt grill lige udenfor døren og havet ligger jo dejligt tæt på.

Læs mere om Appartamento Giacinti

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsstue med enkelt sovesofa og spisebord, køkken (4 gasblus og ovn samt opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser af hvilke det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad samt vaskemaskine. Lejligheden råder desuden over fjernsyn. Der er offentlig parkering på gaden.

Skjul teksten
 
 
search map