Castel Madama, Lazio Palio i Castel Madama

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historisk begivenhed

Her er tale om en fantastisk historisk begivenhed til evigt minde om Madam Margarita af Østrig, datter af kejser Karl V, der herskede i 1500-tallet. Byen undergår en forunderlig forvandling når Palio'et indtager byen og henleder de besøgende til en svunden tid der ligger 500 år tilbage i tiden. det føles næsten som om man er statister i en film bortset fra at man skal betale for at deltage eller er pålagt at forholde sig siddende. Men man kan beundre mænd, kvinder og børn klædt ud som vi forestiller os de så ud under renæssancen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Et besøg i datiden

Byen er som forandret og alle spor fra nutiden er som tryllet bort! besøg de levende kulisser i form af butikker, værksteder og værtshuse som har genskabt datidens nutid. Festlighederne kulminerer og afsluttes med et hestevæddeløb, således som det er tradition ved et italiensk Palio. Den hurtigste og smidigste løbsdeltager med ekvipage vinder Il Palio (præmien) og Karl V's sværd.

 
search map