Anmeldelser af Golf Resort Castelgandolfo

 
Golf Resort Castelgandolfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Golf Resort Castelgandolfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castel Gandolfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Golf Resort Castelgandolfo

Læs personlige anmeldelser af Golf Resort Castelgandolfo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Golf Resort Castelgandolfo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tina og familie fra Brønshøj boede på Golf Resort Castelgandolfo i Castel Gandolfo fra d. 16. til d. 20. april 2006.

For vi ved ikke hvilken gang bookede vi en ferie gennem In-Italia, denne gang en lille mini-ferie på Castel Gandolfo Golf & Countryclub, som er beliggende ca. 15 km syd for Rom. Vi fløj med Sterling til Ciampino lufthavnen - som ligger bare 20 minutters kørsel fra Castel Gandolfo. Castel Gandolfo er et pragtfuldt sted - med alt hvad en golfspiller kan ønske sig - værelserne er store og rummelige - alle med en fantastisk udsigt over golfbanen. Super fin service, og restaurant og faciliteter i verdensklasse. Vi lejede en bil for at komme lidt rundt. Dette er nok nødvendigt, da Castel Gandolfo ligger lidt væk fra den nærmeste by. Men man kan med fordel tage toget fra den nærliggende togstation ind til Rom - det tager blot 20 min. og koster 4 euro. Blot husk at billetter ikke kan købes i toget eller på stationen, men skal købes i "Tabacchi" butikker.
Man kan også køre i bil ind til Rom - det gjorde vi én dag - og at køre bil i Rom er en oplevelse udover de sædvanlige - og bestemt ikke for sarte nerver. Mht. golf spillede vi to gange på Castel Gandolfo - og én gang på en anden bane - Marco Simone. Italien er helt afgjort et undervurderet land mht. golf. Spillet er endnu ikke slået igennem på samme måde som i resten af sydeuropa - men banerne har en fantastisk standard og er totalt tomme for mennesker - en uovertruffen oplevelse..!!! Rom behøver nok ikke nogen nærmere beskrivelse - det har andre nok gjort - vi kan bare ikke få nok af den by - og det var et herligt gensyn..!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map