Hotel i Castel Gandolfo i Lazio

Golf Resort Castelgandolfo

 
Golf Resort Castelgandolfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Golf Resort Castelgandolfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castel Gandolfo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette flotte og smukt beliggende golf-resort ligger i en dal hvor man fra det kønne klubhus har en fin udsigt over banen. De store vinmarker som tilhører vinslottet Castelli Romani omkranser golfbanen og det er fra disse marker den kendte Frascativin kommer.

Selve banen, som er en 18-huls par 72, er meget varieret og indeholder blandt andet vandgrave og udfordrende bunkers. På Golf resort Castelgandolfo findes desuden bar, restaurant, pro-shop, svømmebassin, tennis, biograf og golf-skole.

Læs mere om Golf Resort Castelgandolfo

Castelgandolfo tilbyder desuden indkvartering i hyggelige hotelværelser med morgenmad eller halvpension, som ligger lige ved golfbanen.

Hvis man tager på golfrejse til Italien, men samtidig ønsker muligheden for interessante udflugter som Rom (8 km) med alle de kendte seværdigheder, vinmarkerne i Frascati eller den smukke kyststrækning, er Castelgandolfo et udemærket valg. Desuden er man kun 8 km fra Ciampino lufthavn.

Skjul teksten
 
 
search map