Ferieboliger og hoteller i Castel Gandolfo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kan godt være, at pave Frans indtil videre har valgt at holde sig væk, men man forstår godt, hvor den katolske kirkes overhoved i århundreder har haft tradition for at trække sig tilbage til Castel Gandolfo for at slappe af. I dag ynder også de almindelige romere at tage hertil på éndags-besøg eller weekendophold for at nyde de naturskønne omgivelser og mange kulinariske tilbud.

Castel Gandolfo består i grove træk af en mindre hovedgade med små idylliske sidegader. De lokale produkter i form vine, frugt, grønt og pølser er vidt anerkendte, og selvom det er småt med med egentlige seværdigheder i byen, er landsbystemningen og udsigten over den dybblå Albano-sø i sig selv en enestående oplevelse her så tæt på Rom

Der er fornylig blevet åbnet op for guidede rundture i pavens have, Giardino Barberini, og selve det laksefarvede sommerresidensen, Palazzo Pontificio. Der er både rundvisninger på italiensk og engelsk. 

Kort over Castel Gandolfo

Klik på kortet og se, hvor vores ferieboliger er placeret.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger i Castel Gandolfo

Du kan ganske vist ikke booke byens ubestridt mest eksklusive feriebolig, men bortset fra Palazzo Pontificio rummer søgemaskinen her på In-Italia Rejser en bred vifte af håndplukkede ferieboliger i Castel Gandolfo. Med gode transportmuligheder ind til den italienske hovedsted, er Castel Gandolfo ideelt for dig, som ønsker lidt afstand til storbyens larm, men samtidig være tæt på de mange seværdigheder her.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde og bestille overnatning i Castel Gandolfo. Du skal blot angive dine feriedatoer for at komme i gang. Dernæst kan du ved hjælp af vores grundige og retvisende boligbeskrivelser nemt finde den bolig, som passer bedst til dine ønsker.

Læs mere om Castel Gandolfo

Lokale links

Bestil rundvisning i pavens sommerresidens og have her

Skjul teksten
 
 
search map