Villa i Cantalupo in Sabina i Lazio

Villa Tulliano

 
Villa Tulliano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Tulliano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lazio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne charmerende villa ligger med pragtfuld udsigt over bakkerne i det nordlige Lazio. Villaen ligger på et arkæologisk område, hvor man blandt andet finder resterne af en romersk villa fra omkring år 130 efter Kristi fødsel, som tilhørte "Gens Tullia" eller med andre ord Ciceros familie.

Villaen er omgivet af en stor frodig park, hvor man også finder et svømmebassin på 12 x 6 meter. Det er ganske let at kommer til Rom herfra, da den lille by Poggio Mirteto (7 km) har en jernbanestation, hvorfra man med toget kommer til Den evige Stad på kun 45 minutter.

Læs mere om Villa Tulliano

Villa Tulliano med 8 sovepladser:
I stueetagen er der en stue med sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser, toilet og badekar med jacuzzi. Foran stuen findes en pergola lige ud til svømmebassinet. Villaen er ustyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, sterreoanlæg, strygejern og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map