Villa i Bracciano i Lazio

Villa Taormina

 
Villa Taormina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Taormina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bracciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Taormina ligger ca. 30 km fra Rom og 2 km fra Bracciano. Den ligger afsondret i en kastanjeskov, hvor der er rig mulighed for at nyde stilheden. Villaen består af to separate lejligheder, som tilsammen udgør Villa Taormina.

Hver lejlighed har egen indgang og egen parkeringsplads. I den store have, på bagsiden af huset, kan man enten slænge sig i en af husets solsenge eller afkøle sig i den fælles swimmingpool. På 1. sal findes en balkon, som går hele vejen rundt om huset, og som de to lejligheder ligeledes deler.
Villa Taormina er ideel for flere familier, der rejser sammen, men som alligevel ønsker at kunne trække sig tilbage til lidt fred og privatliv. Og sidst men ikke mindst, er det et perfekt valg for dem, der ikke gider at bruge deres ferie på at stå i kø til brusebadet hver morgen, for her er ikke mindre end fem badeværelser på stedet!

Læs mere om Villa Taormina

Villa med 16 sovepladser:
- Villaen er delt i to næsten ens lejligheder, som dog er møbleret og udstyret lidt forskelligt. Den ene er i et meget moderne og minimalistisk design, mens den anden er mere rustik og italiensk indrettet, med flere detaljer og pyntegenstande i træ. Begge er dog velindrettede, og da huset er bygget for nyligt, finder man al den komfort, man kan ønske sig for at få en afslappet ferie.

Begge lejligheder har - i stueetagen - en enorm stue med direkte udgang til en stor overdækket terrasse med udsigt til poolen og haven, samt et køkken med alle moderne bekvemmeligheder (spiseplads, komfur med 4 blus og ovn samt køleskab). I den minimalistisk indrettede lejlighed er der desuden en opvaskemaskine til rådighed, og i den rustikt indrettede lejlighed findes et badeværelse med toilet og bruser i stueetagen.

Hver lejlighed har en trappe, der fører op til de øverste etager; på første sal har hver lejlighed to soveværelser med to sovepladser samt et badeværelse - det ene med bruser, og det andet med badekar. Alle soveværelser har her udgang til den brede terrasse, der løber rundt om hele huset. På kvisten har hver lejlighed også to soveværelser med to sovepladser, samt badeværelse med toilet og bruser. Hele villaen har altså ialt otte soveværelser og fem badeværelser.

Skjul teksten
 
 
search map